Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: sfaturi pentru accelerarea vânzărilor

Vladimir-Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

Implicit sfaturi pentru accelerarea vânzărilor

Bună ziua. Am 2 magazine online pe două platforme comerciale foarte populare (nu ştiu dacă am voie să le spun numele). Am la vânzare cărţi, tablouri, monede şi timbre. Şi la orice produs garantez cel mai mic preţ de pe piaţă (garanţie anunţată, explicită) pentru că vreau să vând repede şi să cumpăr o marfă care să se vândă mai rapid. Cărţile mele sunt numai titluri vandabile, în stare destul de bună sau foarte bună deci dacă ar fi văzute de persoanele potrivite s-ar vinde repede. Cu privire la celelalte produse (tablouri, monede, timbre) nu prea îmi fac iluzii, sunt obiecte care se vând greu prin natura lor. Dar cu privire la cărţi chiar aş avea nevoie de nişte sfaturi.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Ai putea sa ne spui site-urile pentru mai multe sfaturi..

Un prin sfat ar fi sa te inscrii in 2parale.ro. Sunt multi afiliati care ar putea fi interesati sa-ti promoveze produsele tale (daca magazinele sunt asa cum le lauzi)

Polo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    3rd March 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    61
    Putere Rep
    24

8 out of 8 members found this post helpful.

Implicit

Salut Adrian,

Situația prezentată de tine este mult prea generală pentru a primi un răspuns concret. Succesul unui magazin online este influențat de mulți factori pe care trebuie să ii analizezi individual: trafic, produse, preț, concurență, rata de conversie, elementele care influențează încrederea clienților în magazin, etc.
    Indicat ar fi să oferi linkurile magazinelor pentru a primi răspunsuri cât mai exacte.

Dacă prin ''accelerarea vânzărilor'' te referi la generarea de trafic către site, iată câteva modalități prin care o poți face:
    - Optimizare SEO
    - Adwords
    - Facebook Ads
    - Alte rețele de socializare: G+, Twitter, Youtube, Pinterest, etc.
    - Campanii pe bloguri nișate despre cărți și dezvoltare personală prin care să se facă recenzii la carțile pe care le vinzi și care să facă trimitere directă către produsele tale
    - Bannere pe siteuri cu trafic mare
    - Un blog atașat magazinului pe care să scrii frecvent articole despre carțile pe care le comercializezi
    - Newsletter cu o bază de adrese construite de tine în timp, nu cu cele cumpărate de pe net - ca să nu se transforme în spam
    - Dacă bugetul iți permite reclame radio, TV
    - Promovare offline: târgurile de cărți, participări la evenimentele unde vin oameni interesați de citit

Dacă prin ''accelerarea vânzărilor'' te referi la generarea de vânzări înseamnă că trebuie să imbuntățeşti rata de conversie, iată câteva modalități prin care o poți face:
    - prețuri
    - customer service de calitate
    - oferte cu termene limită (Ex: Aceasta ofertă este valabilă doar in acest weekend)
    - pachete cu prețuri speciale (Ex: La două cărți - a treia are 50% discount sau este gratuită)
    - transport gratuit pentru cumparături de peste o anumită sumă
    - designul magazinului
    - imagini de calitate ale produsului
    - prezintă poze ale cuprinsului fiecărei cărți (vezi Amazon)
    - modalități de plată card/ramburs
    - remarketing

Referitor la tablouri - am mai întalnit persoane care se reclamă că vânzările sunt foarte slabe. Acest lucru se întâmplă în principal datorită lipsei de educație vizuală a românilor.

Pentru monede și timbre cred că cea mai bună modalitate de promovare ar fi cea directă către cluburile de colecționari si filateliști.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Vladimir-Adrian Vezi Post
    Am la vânzare cărţi, tablouri, monede şi timbre. Şi la orice produs garantez cel mai mic preţ de pe piaţă (garanţie anunţată, explicită) pentru că vreau să vând repede şi să cumpăr o marfă care să se vândă mai rapid.
    Eu nu inteleg ce incerci sa "garantezi". Nu ma pricep la nisele tale, dar din cate stiu o moneda nu are un pret de "producator" la care aplici o reducere. Tablouri? Cum aplici "garantia celui mai mic pret"? Timbre?

Daca vreau o moneda de pe vremea lui Stefan cel Mare, tu o vinzi la reducere (garantat) fata de pretul de atunci, de acum, sau din viitor?

Oricine isi doreste sa vanda repede si sa cumpere marfa "care se vinde repede" Este modelul ideal de ecommerce!

@Polo, m-ai surprins placut cu sfaturile (destul de bune)!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Si la carti sunt sigur 100% fara sa cunosc site-urile tale ca nu poti tine preturile lui elefant. Daca vinzi antichitati trebuie sa ai toate documentele si stampilele necesare + o evaluarea stampilata de la o firma de prestigiu,nu poti da cel mai pic pret fara sa ai in spate istoric la nimic.Deci mai exact cum le evaluezi si cum le dai preturile si cum garantezi pretul tau?
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

Implicit

Oricare ar fi produsul (carte, monedă, timbru, tablou) cineva are cel mai mic preţ. Cum vedem care este cel mai mic preţ? Site-urile okazii şi ebay oferă un filtru care se numeşte ,,produse vândute" şi care arată care este preţul efectiv cu care s-a vândut un anumit produs. Acela e preţul cel mai mic din piaţă (cel cu care s-a vândut efectiv produsul, nu cel cerut). Fireşte că ne uităm şi la starea produsului. Eu garantez cel mai mic preţ din piaţă comparativ cu produsele similare ca stare (o carte care nouă costă 50 lei se poate vinde cu 40 lei în stare foarte bună dar cu 10 lei într-o stare mai proastă), iar eu am cărţi doar în stare foarte bună sau destul de bună.
    Tablourile sunt unice, acolo e cam greu să existe două la fel...

Tare chestia cu moneda de pe vremea lui Ştefan cel Mare, eşti amuzant )))

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu specific clar că dacă cineva găseşte un preţ mai mic ca al meu în altă parte, pe internet sau în afara lui, eu aştept link sau indicaţia locaţiei exacte, verific şi dacă e adevărat eu micşorez preţul meu astfel încât al meu să fie cel mai mic.

Dar ne îndepărtăm de subiect... care este optimizarea vânzărilor...

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

Implicit

e bună treaba asta cu oferte cu termene limită (doar săptămâna sau luna aceasta sau doar în acest weekend, am văzut că se practică), o să fac asta. Şi chestia ,,La două cărți - a treia are 50% discount sau este gratuită"e tare şi asta o să fac. Aş vrea să pun şi pe Facebook ceva dar nu prea ştiu cum. Pun linkul prin nişte grupuri mai intelectuale şi atât?

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut.
    din cate stiu eu, nu ai voie cu afirmatii (comparative) precum "cel mai mic pret", doar daca ai dovada sigura de ceea ce afirmi.
    Cat despre Facebook, iti faci un articol cu un produs ce vrei sa-l vinzi.
    Pui poza lui, preturi incepand de la X, o mica descriere (scurta) si o publici pe pagina de Facebook a site-ului tau. Dupa care, ii dai "promote" ori "boost", depinde cum iti apare.
    Faci o investitie de 100 Ron, setezi campanie bine si vezi ce iese.
    Ai primit sfaturi foarte bune de la Polo. Poti tine cont de ele.
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Daca vinzi antichitati trebuie sa ai toate documentele si stampilele necesare + o evaluarea stampilata de la o firma de prestigiu,nu poti da cel mai pic pret fara sa ai in spate istoric la nimic.Deci mai exact cum le evaluezi si cum le dai preturile si cum garantezi pretul tau?
    + toate obiectele care fac parte sau sunt susceptibile de face parte din patrimoniul cultural national nu pot fi vandute/instrainate fara documente de provenienta. primesc foarte frecvent in custodie lucrari de tot felul confiscate de politia culturala, tocmai pentru ca vanzatorii (de taraba sau de internet) sareau peste acest aspect, intentionat sau din necunoasterea legii.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi pentru succes
    De razva în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 4th November 2014, 22:08
  2. Sfaturi pentru clausweb.ro
    De valentin în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd October 2011, 23:55
  3. Sfaturi SEO pentru GadgetLand.ro
    De Bogdan Ungureanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th August 2011, 20:54
  4. Sfaturi pentru WordPress
    De Florin Traian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 15:03
  5. Sfaturi pentru optimizare
    De danysoft în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th December 2004, 16:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •