Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Parteneriat

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Thumbs up Parteneriat

Azi am primit o oferta pentru domeniul din semnatura, 1.000 de euro si mi s-au reaprins beculetele. Site-ul e praf, insa am cateva intrebari si o propunere de parteneriat. Intrebarea este daca numele domeniului poate fi considrerat un brand sau daca poate deveni. Propunerea se refera la titlul postarii, adica sunt in cautarea unui partener pentru a scoate ceva din acest nume scurt, usor de retinut si cat de cat cunoscut in anumite cercuri.

Cum spuneam la inceput am primit acea oferta de vanzare, dupa ce abandonasem proiectul din lipsa de timp si datorita convingerii ca nu se va mai face update de PR - scopul initial fiind acela de a avea un domeniu cu rank destul de mare ca sa poata fi folosit ca platforma de blogging - sau de comunicate.

Astept idei, sugestii si oferte legate de ce se poate face cu domeniul - respectiv site-ul in continuare [ in afara de sters ]!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Deci dilema ta e daca sa vinzi un domeniu pe care l-ai abandonat cu 1000E sau sa nu-l vinzi.

Am avut si eu o situatie similara c-o bicicleta, tot vreo 2 milioane am dat pe ea, am muncit cateva luni s-o tunez, dar nu m-am mai plimbat cu ea. A vrut unu sa-mi dea 1000E si nu m-am hotarat nici azi.

Rog colegii sa imi dea si mie un sfat. Multumesc!
    Retired

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Deci dilema ta e daca sa vinzi un domeniu pe care l-ai abandonat cu 1000E sau sa nu-l vinzi.
    Partea cu vandutul e rezolvata, nu vand, ci acut un partener sa dezvolt domeniul, asta am spus mai sus. Nu am spus ca am o dilema ci cateva intrebari si o propunere. Intrebasem daca poate fi numele site-ului din semnatura un brand. A doua intrebare era daca s-ar baga cineva in proiect.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Intrebasem daca poate fi numele site-ului din semnatura un brand.
    Brand? In nici un caz.

A doua intrebare era daca s-ar baga cineva in proiect.
    Intr-un proiect in care tu vii cu un site abandonat? Ce ar trebui sa faca respectivul?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Am inteles eu gresit, scuze.
    Partea cu vandutul e rezolvata, nu vand, ci acut un partener sa dezvolt domeniul, asta am spus mai sus. Nu am spus ca am o dilema ci cateva intrebari si o propunere. Intrebasem daca poate fi numele site-ului din semnatura un brand.
    Nu poate fi un brand, are o amestecatura de litere si cifre si e .com.
    epatruropunct com? eforro punct com? cum se citeste?

A doua intrebare era daca s-ar baga cineva in proiect.
    Nu vad ce beneficii ar avea, de ce sa continue un proiect abandonat asupra caruia nu are control.
    Retired

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

Intr-un proiect in care tu vii cu un site abandonat? Ce ar trebui sa faca respectivul?
    Sa vina cu idei ... habar nu am, daca aveam o idee clara, angajam pe cineva sa faca, dar nu am. Mi se pare totusi ca se poate specula numele pentru a-l face sinonim cu ceva legat de Romania + ...

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

iarta-ma, ai primit oferta de o mie de euro pe siteul respectiv si stai pe ganduri sa ce?! ce consideri ca valoreaza atat sau mai mult?
    sigur nu e oferta de aia la misto sa fi nevoit sa platesti cine stie ce evaluare? ca era teapa la moda acum vreo 2 ani.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Rapsodia, tu ori esti naiv tare ori faci misto de noi, ca sincer, nu imi explic altfel acest topic .... No offence
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Rapsodia, tu ori esti naiv tare ori faci misto de noi, ca sincer, nu imi explic altfel acest topic .... No offence
    Probabil naiv, la misto chiar nu am de ce. Ca sa-i raspund lui Serban primul, fac mai mult intr-un an de 1000 de euro cu toate subdomeniile la un loc, deci nu vad de ce sa dau vrabia din mana, desi recunosc ca nu vad cum mai pot sa-l urc mai mult de atat. Cu cei ce au oferit suma nu am discutat decat de 2 ori, odata le-am zis ca nu sunt interesat, au cerut sa fac eu alta propunere, nu le-am mai raspuns, deci e posibil sa fie si din aia cu tepe. Ideea de baza ramane, desi poate sunt pe langa subiectiv si naiv - dar chiar mi se pare ca oricui ii zici 4 simboluri usor de retinut va gasi oricand site-ul si va reveni daca ii oferi motivatia. Cum spuneam, m-am abalat putin, am zis sa cer pareri pe forum, poate cineva are si ceva bun de scos din chestia asta.

PS Roby crezi ca nu e fezabila ideea unui parteneriat in general sau ... daca vrei discutam in privat si iti detaliez cam la ce ma gandesc eu in momentul asta [ desi e posibil chiar sa fiu extrem de naiv ].

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu stiu daca realizezi Rapsodia, dar majoritatea colegilor tai de forum inteleg ideea de site, forum, continut si valoare. De aici si unele dubii referitoare la topicul deschis

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta VPS - parteneriat
    De Rapsodia în forumul Hosting
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 17th July 2014, 15:46
  2. Parteneriat site jocuri
    De MrBogdan în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th April 2013, 12:38
  3. Parteneriat Jocuri
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2