E posibil oare sa nu fi primit oferta de 1.000 euro si sa arunci momeala, poate trage vre-un posibil "colaborator" si se ofera cu cateva sute sa investeasca in "potentialul" proiectului care deja e "estimat" la 1k?
E posibil oare sa nu fi primit oferta de 1.000 euro si sa arunci momeala, poate trage vre-un posibil "colaborator" si se ofera cu cateva sute sa investeasca in "potentialul" proiectului care deja e "estimat" la 1k?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Am prins ideea, asa ca o sa revin peste un an.
Dragos, ma indoiesc ca ciuneva ar investi bani pe baza unei propuneri de evaluare. Tot ce speram era sa dau site-ului o noua viata, cum se pare ca nu sunt sanse reale, il pastrez pe post de "impingator" pana gasesc o idee care sa merite pentru el. Mersi pentru comentarii, "am revenit" pe pamant!E posibil oare sa nu fi primit oferta de 1.000 euro si sa arunci momeala, poate trage vre-un posibil "colaborator" si se ofera cu cateva sute sa investeasca in "potentialul" proiectului care deja e "estimat" la 1k?![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ti s-au reaprins beculetele? Si nu era normal? Cand ai abandonat proiectul nu mai dadeai doi bani pe el (si acum gandesti asa "site-ul e praf"). Ai o problema in sensul ca altul vede ce tu nu ai vazut, si-ti pui problema inconstient daca nu cumva pierzi mult mai mult de 1000 de euro vanzandul. Problema ta e de marketing, de planificare si organizare si indeplinire a celor gandite la inceput. Probabil nu lucrezi organizat si constant, nu elaborezi planuri scrise si nu te tii de ele.
Doar domeniul conteza la un brand si mai exact daca este usor de tinut minte? Esti sigur de asta? Daca oferi ceva bun cred ca poti sa-ti iei domeniul si gen cioban.tld ca or sa te caute si aia din china.
Deci s-o scurtez. Fa-ti un plan, aduna-ti ideile, planifica in timp rational ce poti sa faci si ce poti sa delegi, apoi verifica periodic ce ai facut si replanifica cu update sau de la zero. Daca faci asta ridici orice, daca nu, ti-o furi si nu mai ai incredere in tine si in final nu mai faci nimic ca nu merge. Tu pari in criza de idei eu cred ca esti in criza de speranta. Dupa ce ai speranta o sa bubui de idei, si o sa crezi ca ai rezolvat problema. STOP!!! Problema nu este rezolvata pana nu duci la indeplinire ideile cu metoda de mai sus OK!? SAU VIN CU BATUL DUPA TINE!!! sa nu mai cazi prin propria credinta?! Toti avem probleme o gramada si toate au "menirea" sa te deturneze de la orice plan. Doar planul scris si metoda de mai sus care nu este decat management, te vor ajuta sa duci la indeplinire. Tu zici ca e praf eu zic ca este capital abandonat (site-ul si tot ce tine despre el pe internet). Asta este valabil pentru oricine programator seo etc. care abordeaza proiecte pe cont propriu, trebuie sa-ti bagi putin nasul si in stiinta conducerii.
promo4net cand am zis "abandonat" ma refeream ca nu mai stau sa scriu zilnic, dar mici nu las sa treaca timpul pe langa site, mai scriu, mai adaug putin, mai aranjez. Singurul lucru care nu mi-a mai convenit este lipsa de PR care era calculata initial la doua actualizari minime pe an. In rest e ok, doar ca pentru a duce la bun sfarsit planul initial e nevoie ori de mai multe persoane, ori de mai multi bani ... si nu prea le am pe niciunele. Fusese o idee, in speranta ca mai vede cineva ceva bun in ceea ce am facut pana acum, daca nu ... evident ca merg mai departe, nu-l abandonez sau nici macar nu renunt la domeniu.
Deci a fost pur si simplu o incercare de a iesi mai rapid din impas.Tot ce speram era sa dau site-ului o noua viata, cum se pare ca nu sunt sanse reale, il pastrez pe post de "impingator" pana gasesc o idee care sa merite pentru el.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
In orice lucru exista ceva bun macar ca ai incercat si ai atins doar 10 la suta din ce vroiai... Sa vezi adulti ce se pun in fund ca aia mici si nu mai fac nimic ani de zile... Da inteleg ca vroiai mai mult in termen mai scurt, dar totusi daca-ti iei timp de gandire gasesti tu o idee ceva cu un subdomeniu niste colaboratori niste avantaje si pentru ei.... gasesti tu ceva ce zici? Un subdomeniu cu articole... promovare mai puternica pentru sectiunea cu freelancer adica sa faci si ceva care sa-ti aduca materiale cu ajutorul altora, sau ceva anunturi mai deosebite cu pana la 2000 de caractere, dar pentru dezvoltare iti trebuie bani.... poate iei in calcul un formular cu domenii si subdomenii de activitate economice, o pagina ceva care sa atraga firme mai din toate domeniile, poate bat campii eu nu stiu... cred ca daca atragi firme o sa castigi mai mult si cu site-ul si material, asa ca trebuie sa gasesti o cale de mijloc poate mai accelerata decat cea pe care esti acum... multa bafta! daca vrei ceva in php poate te ajut si eu dar mie sa-mi ceri ce vezi prin posturile mele sau idiotenii gen meniuri complicate cum spuneam cu sute de activitati economice, motoare de cautare etc in general ce crezi ca e mai idiot si mai greu de facut...
Caut cu jingle.ro.
Nu am generator scriu la mana... da am observat ce s-a intamplat dar asta e din cauza ca pana sa postez ce scriu (scriu mai mult) sesiunea se inchide si dau copy paste apoi ma loghez etc... am trimis un mail la admin dar fara raspuns... nu inteleg de ce au setata sesiunea pe un timp care pentru posturile mele pare scurt.
Practic trebuie sa ma grabesc la fiecare post daca vreau sa nu ma loghez, sau sa scriu ca acum prin mai multe texte... textele astea sunt singurele la care nu a trebuit sa ma loghez din nou ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)