In orice lucru exista ceva bun macar ca ai incercat si ai atins doar 10 la suta din ce vroiai... Sa vezi adulti ce se pun in fund ca aia mici si nu mai fac nimic ani de zile... Da inteleg ca vroiai mai mult in termen mai scurt, dar totusi daca-ti iei timp de gandire gasesti tu o idee ceva cu un subdomeniu niste colaboratori niste avantaje si pentru ei.... gasesti tu ceva ce zici? Un subdomeniu cu articole... promovare mai puternica pentru sectiunea cu freelancer adica sa faci si ceva care sa-ti aduca materiale cu ajutorul altora, sau ceva anunturi mai deosebite cu pana la 2000 de caractere, dar pentru dezvoltare iti trebuie bani.... poate iei in calcul un formular cu domenii si subdomenii de activitate economice, o pagina ceva care sa atraga firme mai din toate domeniile, poate bat campii eu nu stiu... cred ca daca atragi firme o sa castigi mai mult si cu site-ul si material, asa ca trebuie sa gasesti o cale de mijloc poate mai accelerata decat cea pe care esti acum... multa bafta! daca vrei ceva in php poate te ajut si eu dar mie sa-mi ceri ce vezi prin posturile mele sau idiotenii gen meniuri complicate cum spuneam cu sute de activitati economice, motoare de cautare etc in general ce crezi ca e mai idiot si mai greu de facut...