Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 63

Subiect: xjocuri register trademark

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Mda, portocala, vinde semnal gsm, de ce xjocuri nu poate vinde portocale, jucarii, guma de mestecat sau alceva?
    Portocala nu vinde semnal GSM, ORANGE o face. ORANGE este tradus prin PORTOCALIU pe langa PORTOCALA. (Cum Apple este tradus prin mar.) Denumirea de brand este geniala. Tine de limba si acoperire.

XJocuri nu este nimic. Este un X si un cuvant : jocuri. Nu se leaga. jocurex, jocurix, jocurici, jocu, ..... si altele brandabile gen: jaja, jojo, joco, .... sunt termeni care pot deveni brand.

Xjocuri nu poate deveni brand si nu poate vinde nimic pe post de brand. Este un domeniu online, achizitionat "ca sa fie", cu care tu te-ai obisnuit.

Felix poate devenii brand, si este. Cand zici felix eu ma gandesc la 2 lucruri: alune sau patronul grupului intact. Indiferent de ele, felix este egal "ceva".

Este parerea mea, poti sa o accepti, sau nu.
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th May 2013 la 23:48.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Mai conteaza? Cum mai conteaza ce fel de ratiuni mistice a contribuit la alegerea numelor Domo, Altex etc? Puteau sa fie la fel Goso sau Armux. Promovarea de dupa face totul.
    Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca uneori o anumita logica din spate poate contribui mult in faza incipienta. Ex: 220.ro, emag.ro. Dupa semnificatiile descoperite de tine deja imi suna inspirat.
    Domo, altex, emag sunt brands. 220 este un domeniu.

Koyos de ex pt mine nu este brand si nici nu poate deveni vreodata. Are conotatie "de mahala", nu am intrat niciodata pe site, ce sa mai vb de cumparaturi. Si de astfel de aspecte trebuie sa tii cont cand alegi un nume. Cred ca pizdos.ro e luat tot de ei.

goso sau armux sunt nume care pot devenii usor brands. Trebuie doar sa "le legi" de ceva. Ce inseamna goso? Astazi nimic, dar daca il legi de "seminte de banana", in cateva luni de promvoare, goso = seminte de banana.

Armux e cam topor

Acum ceva ani, cand nu stiam seo, si inregistram domenii pentru proiecte, am luat asa:

costo.ro, bigo.ro, leverage.ro, ..... pentru ca eu cautam domenii ce pot devenii brands, INDIFERENT ce content pui pe ele. Nu stiam de emd sau balarii. De cand cu seo, am > 100 balarii
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Koyos de ex pt mine nu este brand si nici nu poate deveni vreodata. Are conotatie "de mahala", nu am intrat niciodata pe site, ce sa mai vb de cumparaturi. Si de astfel de aspecte trebuie sa tii cont cand alegi un nume. Cred ca pizdos.ro e luat tot de ei.
    Exista si branduri "de mahala". Nu toata lumea merge la scoala Unii chiar rad la nume "Hehehe, a zis coios, m-am prins, ha ha ha ha ha, ce poanta buna!!!! LOL"
    Caut cu jingle.ro.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de neo Vezi Post
    Notorietatea (demonstrată în instanță).
    Vad ca sunt multe domenii care au xjocuri in url, am mers pe buna credinta a lui felix ca nu a vanat un nume creat si sustinut de catre altcineva si apoi a inregistrat respectiva marca.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

@Marius,

Nume Domeniu: xjocuri.ro
    Registrar:
    ICI - ROTLD
    Data Înregistrării:
    2007-04-28

Restu domeniilor care au xjocuri sunt inregistrate dupa 2010.
    Multumesc tuturor pentru interesul acordat.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    @Marius,

Nume Domeniu: xjocuri.ro
    Registrar:
    ICI - ROTLD
    Data Înregistrării:
    2007-04-28

Restu domeniilor care au xjocuri sunt inregistrate dupa 2010.
    Multumesc tuturor pentru interesul acordat.
    Banuiesc ca te-au copiat, dar nu stiu de ce. Citeam undeva ca jocuri12.com are 1.2 milioane unici lunar,deci banuiesc ca e mai de "copiat".

Pt marca, te poti certa cu cei dupa data in care ai obtinut marca, deci mai 2013. Cu restul e destul de greu. Legal e posibil, dar practic mai greu. Eu ma judec cu tine, daca ar fi cazul, stam 3 ani in istanta, si daca castigi dau redirect catre jojoaca.tv
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th May 2013 la 13:28.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

@Tom, nu m-au copiat, sunt multe site-uri comune, daca vorbim de jocuri12 cred ca am vazut jocurinoi12.com sau alta varianta, tinand cont ca nisa de jocuri este una sufocata, fiecare a ales ce denumire doreste, nu pot sustine ca m-au copiat.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Interesanta discutia BRAND - SEO. Eu vad problema altfel. Nu cred ca algoritmul Google verifica daca ai domeniul marca inregistrata sau continutul inregistrat la OSIM.
    Brandul e altceva(normal ca un brand nu exista daca nu e marca inregistrata). Poate ca se va ajunge sa considere brand un site care este mintit, fara link, prin site-uri sau poate nu.
    Poate ca Youtube are ceva de spus. In fond si la urma urmei un brand trebuie sa aiba un spot video, nu?
    Vine si Google+, pentru ca un brand trebuie sa aiba si fani, nu?
    Asadar vom avea BrandRank?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    normal ca un brand nu exista daca nu e marca inregistrata
    Marca inregistrata protejeaza un brand, deci brandul trebuie sa existe inainte, ca sa ai ce proteja prin marca inregistrata.
    E plina lumea de branduri care nu sunt marca inregistrata, sigur ca exista.
    Caut cu jingle.ro.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Marca inregistrata protejeaza un brand, deci brandul trebuie sa existe inainte, ca sa ai ce proteja prin marca inregistrata.
    E plina lumea de branduri care nu sunt marca inregistrata, sigur ca exista.
    Cazul semnalat de tine se refera la business-urile mici care "se trezesc" ca au crescut suficient de mult astfel incat sa fie nevoie sa isi protejeze ce au obtinut. Un exemplu ar putea fi cel al lui Felix. Majoritatea nu ajung insa la acest stadiu.

Cand e vorba ca o mare firma sa doreasca sa deschida o noua directie atunci procesul este invers: se face planul de afacere de dezvoltare a unui brand si se iau masuri de protejare a lui inainte de a fi cunoscut chiar de majoritatea angajatilor firmei.

Oarecum conex legat de pregatirea lansarii unui brand: Recent am primit un email de la o firma ca sa ma intrebe daca am interese in China (doresc sa vand produse, caut sau as putea cauta colaboratori/distribuitori) pentru ca eu detin un domeniu web pe are ei doresc sa dezvolte un brand si pentru care si-au inregistrat drepturile in Asia. Cele 4 litere din domeniu reprezinta o marca in registrata in Romania de peste 10 ani si am luat acum 9 ani un domeniu cu alta extensie internationala (ca sa ma ajute mai mult dpdv tehnic in divizarea serviciilor: siteul Ro era ptr partea de prezentare, celelat tld ptr beneficiari, la acea data erau peste 15.000). Ulterior am aflat ca acele 4 litere erau al unui brand din SUA (isi cumparasera doar .com-ul), fix pe acelasi domeniu de activitate, cel mai probabil cele 2 entitati (cea din Romania sau SUA) nestiind una de alta.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer Register.com
    De StancuFlorin în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2012, 15:40
  2. Register vs recomandare
    De Serban Cristian în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 7th September 2011, 13:25
  3. Domeniu cu registered trademark
    De Maldinii în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11