1 out of 1 members found this post helpful.
Ovidiu, din textul tau obs ca nu esti chiar un copil blenoragic. Cu totii avem frustrari insa asta nu justifica faptul ca putem fi mai presus de ceilalti doar asa ca nu s-a pus noua pata si ca nu mai suportam. Suntem sclavii regulilor fie ca ne place, fie ca nu in consecinta ar trebui sa te adaptezi la chestiune.
In alta ordine de idei si raportal la logica ta - daca iti iei ban si postul ramane cum te contacteaza lumea?
Daca iti iei ban si ti se sterge postul nu tot ramai cu domeniile?
Rabdarea este o virtute si in functie de cum o manifesti pot sa ai sau nu succesuri.
NU ma intelege gresit, nu am nimic personal cu tine, vreau sa se respecte regulile asa cum si eu si altii le respectam.

Postat în original de
ovidiu1975
Imi pare rau dar , chiar nu sunt o persoana sa ma bag in seama pentru a scrie 30 topicuri sa am acces la sectiunea vanzari pag. web si domenii sau chiar locuri de munca si schimb de linkuri.
Daca e sa fiu exclus / banat , asta este.Nu am vrut sa supar pe nimeni - dar eu unul la cati bani am bagat , astazi a venit ziua sa spun adio - acestei experiente in mediul online. Asa ca le-am pus la vanzare pe cel mai serios forum din Romania.