ma inregistrat un domeniu cu numele de tramark + v2 . com, si acum cei care detin trademarku, mi'l cer sa il transfer, ce fac in cazul asta? ca eu le-am cerut 10$ pe el
idei ?
ma inregistrat un domeniu cu numele de tramark + v2 . com, si acum cei care detin trademarku, mi'l cer sa il transfer, ce fac in cazul asta? ca eu le-am cerut 10$ pe el
idei ?
Cum reusesc? E simplu... Link
ha.. si nu vor sa-ti dea 10$?..
pana la urma daca vor sa ti-l ia.. te da in judecata..
Am un Catalog afaceri
inca nu am primit raspuns, dar nu m'am mai confruntat cu o asemenea situatie si din cauza asta am facut un topic sa intreb membrii seopedia ce ar face in locul meu, sau daca s'au mai confruntat cu asemenea situatii...
Eu am patit-o cu Google. Depinde cat de "potenta" este firma care detine trademark-ul. Google mi-a cerut daune de $100.000, dar dupa doua luni de discutii am ajuns la un acord comun.. adica l-am predat![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Evident. Cred ca ti-ai dat seama ca vorbeam de Google aka Google Inc care dupa cum observi are o armata de angajati![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
pai pierd banii care i'am dat pe inregistrarea domeniului... si atata vreau, nu am cerut mai mult... si in plus,nuj daca zic bine, dar una e cand ai trademark apple.com si eu am inregistrat applev2.com ca sa promovez produsele apple, deci applev2 nu e trademark.
Orice derivatie e trademark.
Foarte bun exemplul cu apple, apple fiind una din cele mai agresive companii in apararea trademark-ului. Stiu site-uri foarte mari care au fost inchise de apple si care nu faceau decat sa promoveze produsele lor. De ex: everythingicafe (inainte everythingiphone), modmyifone (inainte modmyiphone) si intomobile (care avea o varianta intoiphone, ce a fost stearsa definitiv).
Parerea mea, bazata pe experienta de pe extern: sa zici mersi ca nu ti-au cerut daune de ordinul sutelor-milioanelor de dolari si ca nu te-au tarat prin tribunale. Data viitoare, cum foarte bine a zis daniel, mai bine te abtii.
Incalcarea de trademark e furt, si e tupeu ca atunci cand esti prins sa mai ceri si daune.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)