Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Studiu de caz: MumyCodex

PTZ
    PTZ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2013
    Locaţie
    Tg-Mures
    Vârstă
    32
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit Studiu de caz: MumyCodex

Siteul mumycodex a fost conceput pentru un client, care vroia ceva neobisnuit.
    Cum o sa para si voua designul, este chiar diferit de conceptul normal al unui webdesigner,coder sau orice WEBMASTER.

Eu find nevoit sa fac ce ma roaga, asta fiind vorba de 1 luna de design din care 1 saptamana stand cu clientul pe photoshop si lucrand la website 7 ore din 24.
    Hmm mi se pare mult dar merita.

Acest website ma facut sa invat multe despre webdesign. De genu nu mie trebuie sa fie frumos ci clientului. ( Poate poate vi se pare chiar urat websiteul dar pentru el este o minune, si il adora )
    Chiar a fost un obstacol care vroiam sa vad daca reusesc so fac

Infine vroiam sa prezint webul ca sa vad cum reactioneaza un utilizator la acest website.
    Fiind eu stiind fiecare parte din web, codat de mana de la 0, nu pot spune ideile mele despre site.

Websiteul este : mumycodex.hu ( Pentru cei care nu inteleg imi pare rau )

Al dolea lucru este sa imi precizati din fotografiile urmatoare daca UI-ul administartorului este usor de inteles.

Upload Image.jpgArticleAdd.jpgArticleList.jpgDashboard.jpgLogin.jpg

Multumesc si o seara placuta va doresc!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu pricep mare lucru din ce ai scris. Folosesti google translate?

mumycodex.hu e jenant ca sa nu folosesc termeni mai "grei". Nu cred ca am mai vazut un site atat de praf, din toate punctele de vedere.

Iar ceea ce numesti tu interfata de administrare, eu numesc:
    1. grid
    2. form
    3, tabel
    4..........
    Asta e munca de 1h si nu are nimic deosebit, e chiar aiurea. Daca clientul e multumit, sa fie sanatos.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Oh, vai, clientii astia trebuie educati intai, decat sa lucrez dupa standardele astora, mai bine stau si dorm.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Off : Am mai prins si eu o data un client la care degeaba ii explicam ca nu e in ordine ceea ce isi doreste el ( cu tot cu argumente ), el tot asa vroia. Eu i l-am facut dupa cum dorea insa simteam eu ca nu sunt multumit de munca respectiva.

On : Pentru ceva iesit din comun intradevar este, insa pentru mine acele butoane din meniu ma cam enerveaza, in sensul ca fontul ales nu este tocmai unul lizibil, trebe sa te chinui sa citesti ce scrie, iar din punct de vedere al cititorului cred ca acest lucru poate deveni foarte enervant.

Cat despre administrare, dupa parerea mea mai bine ceva simplu si usor de folosit decat ceva complicat cu care sa nu se descurce prea usor. Spor la treaba in continuare!
    Sunt dansator la una dintre cele mai tari trupe de dans din Romania.
    Daca crezi ca stii toate, mai ai ce invata.

PTZ
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2013
    Locaţie
    Tg-Mures
    Vârstă
    32
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru idei,observatii.

Roli: Asa am fost si eu incercam sa i spun ca no sa mearga siteul asa bine daca facem designul respectiv. Dar clientul are ultimul cuvant, el vroia designul asta si pentru asta ma platit

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Baga elementele alea de design iar in photoshop sau in ce program de grafica folosesti si proceseaza-le mai bine. Marginile si fundalul continutului nu sunt optimizate pentru format tile, invata cum se face un tile background.

Marginile templatelui - un degradeu, o umbra, ceva care sa-l faca sa para ca e integrat cu fundalul, nu lipit din alta lume acolo. La fel columnele alea grecesti sunt pe dinafara.

Mai sunt multe de zis, esti inca amator, mai ai de invatat. Vezi pentru inspiratie niste designe gotice pe deviatart Browsing Designs & Interfaces on deviantART

P.S. Cred ca esti maghiar. Poate ar fi fost bine sa iti fi lasat numele real sau incearca sa scrii cat mai corect romaneste altfel o sa iti iei tot timpul penalizari de la colegi pe forum.
    Ultima modificare făcută de Eradu; 18th April 2013 la 10:18.

PTZ
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2013
    Locaţie
    Tg-Mures
    Vârstă
    32
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Multumesc pentru critizatii despre design.
    Idea era sa vorbiti despre daca este usor de folosit siteul, si daca se poate intelege.

Eradu: Daca eu sunt incepator la webdesign atunci, nush cine este professionist pe aici.
    Tegor uitate in album ce designuri am mai facut, pentru alti clienti, la care se putea face design cum vroiam eu.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de PTZ Vezi Post
    Multumesc pentru critizatii despre design.
    Idea era sa vorbiti despre daca este usor de folosit siteul, si daca se poate intelege.

Eradu: Daca eu sunt incepator la webdesign atunci, nush cine este professionist pe aici.
    Tegor uitate in album ce designuri am mai facut, pentru alti clienti, la care se putea face design cum vroiam eu.
    Acum fara suparare, nu imi place sa fac asta, dar daca tu crezi ca ceea ce faci tu se numeste profesionist, eu spun ca ti-ai ales meseria gresita. Pe o scala de la 0 la 10, te-as pune pe la 2, maxim 3. Vrei design profesionist, mergi pe dribbble, themeforest, deviantart, vezi acolo ce inseamna profesionist. Ce ai tu acolo nici macar nu se apropie de calitatea pe care o vezi pe acele site-uri mentionate mai devreme. Eu zic sa iei si sa inveti pe bune design si sa nu te mai supra-estimezi.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Va rog un studiu de caz
    De graph în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th January 2013, 09:58
  2. Studiu de caz : www.mvt.ro
    De Paul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 14th July 2011, 00:07
  3. studiu de caz
    De gigipok în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th November 2008, 17:21
  4. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 15:52
  5. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 18:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •