14th December 2012, 00:44
2 out of 2 members found this post helpful.
In primul rand iti doresc mult succes cu site-ul. Acum niciun proiect nu seamana cu altul dar iti pot impartasi din exprienta mea cu magazinele online. Detin 2 shop-uri de produse teleshopping si unul de cosmetice bio.
Cum fac eu : prezenta pe social media prin concursuri si postari zilnice pe facebook, neaparat adwords, cunoaste-ti bine concurenta si ofera ceva in plus (livrare gratuita, un mic bonus la comanda, spre ex un tirbuson te costa 4 lei dar oamenii apreciaza cand primesc ceva in plus in aceiasi bani).
Iar daca imi permiti si un sfat legat de site, pune numarul de telefon la care se pot face comenzi pe prima pagina intr-un loc cat mai vizibil, multi nu stau sa caute pe la contact, daca nu gasesc din prima un nr de telefon vor iesi de pe site. Iar daca poti, ofera posibilitatea oamenilor sa faca retur, vei avea un plus de credibilitate si iti sporesti sansele de reusita.
La mine cel putin, aceste lucruri functioneaza. Mult succes!
14th December 2012, 09:57
1 out of 1 members found this post helpful.
Mai poti adauga o campanie seo bine pusa la punct ajuta enorm.Un design aerisit si placut.Pune la detalii 2 telefoane si un buton de comanda rapida,sunt multi care nu vor sa-si faca cont.Ai o nisa destul de buna poti face reclama peste tot..site-uri,radio etc.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
15th December 2012, 13:52
E reclama la tv pentru o initiativa similara in ultima vreme, poate te inspiri si de la ei: Un vin pe zi
15th December 2012, 14:16

Postat în original de
Eradu
E reclama la tv pentru o initiativa similara in ultima vreme, poate te inspiri si de la ei:
Un vin pe zi
Am vazut reclama, initiativa e buna
Studiu
de caz
pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
15th December 2012, 14:44
2 out of 2 members found this post helpful.
Aloca-ti buget pentru un design serios.
Ce ai acolo nu ma duce nici pe departe cu gandul la un magazin de vin-uri. Cere-i designerului sa plece cu gandul de la o crama, lemn vechi, butoaie etc.