E putin diferita treaba si furtul nu ma prea ajutaMersi oricum!
E putin diferita treaba si furtul nu ma prea ajutaMersi oricum!
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Pozele trebuie sa fie mari. Sa atraga ochiul pt. ca e un site de fashion.
Incearca sa alegi altfel titlurile articolelor. Pe mine nu ma atrag. Poate ca pt. femei sunt ok dar mi nu mi se par convingatoare. Aici te-ar putea ajuta meseriasii care scriu articole.
Uite cateva exemple de site-uri care mi-ar atrage atentia.
Sa mai vorbit de un site de afiliere si cineva zicea ca nu conteaza chestiilea astea, ci sa vinzi cat mai mult. Eu cred ca trebuie sa si sti cum sa vinzi. E ca o arta. Daca bagi bani in backlinking cred ca se merita efortul si pt. design/usability.
Mult noroc cu acest proiect.
Nu era furt, erau doar niste idei care poate se aplica si la tine. Am uitat sa specific faptul ca le poti prelua fara sa te reclam dupa aia pe seopedia
Ia sa vedem:
- Structura categorii - adauga mai multe sub-categorii, gen rochii, fuste, geci. Ai inteles ideea
- Schimba culorile pentru linkuri - un user mai incepator nu se prinde ca alea sunt linkuri
- Structura site - schimba structura, da`i si niste culori mai prietenoase, vezi niste teme faine pe Free WordPress Themes | FabThemes
- Tradu tot ce se poate din engleza in romana + abonarea la newsletter mai sus, sa o vada omuletii, ca nu stiu cati ajung chiar la finele articolului
- Ceva butoane cu 'Vezi detalii' sau 'Cumpara acum' ar fi utile
Succes!
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Nu mai schimb tema intr-una free sau chiar paid, o sa dau task unui designer pentru creearea unei teme homemade doar pentru acest proiect, insa pe viitor. De asemenea am inceput sa scriu intr-un notepad, punctulele care trebuiesc neaparat modificate, cum ar fi traducerea. Butoanele gen 'cumpara'; 'vezi detalii', nu se regasesc inca in preferintele mele pentru acest gen de articole, momentan.
Mersi mult pentru ponturi, o sa fac unele modificari. (La faza cu newsletter mi s-a mai spus, dar mi-a fost lene)
Vezi tu Dragos, punctele astea pe care tu le pui in notepad iti pot aduce acel plus de care ai nevoie.
Imaginie mari, galeriile de imagini, butoanele "call to action", un design atragator, utilizarea cat mai simpla a site-ului, newsletter-ul (nu stiu cati au renuntat la mail), site-urile de socializare, textele bine scrise (nu doar articole) etc., sunt lucruri care pot sa iti aduca un plus.
Cu toate ca am zis ca pun o tema home made, pana la urma am mers pe o varianta de tema platita (pentru viitorul apropriat). Ce parere aveti si eventual ce sugestii? Mai sunt de facut ceva modificari care mi-au tot scapat. Oferte si reduceri fashion
Multumesc
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 1st February 2013 la 15:12.
E mai bine decat ce aveai inainte, insa negrul ala nu se cade pentru un astfel de site.![]()
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 1st February 2013 la 15:39.
Sincer sa fiu mie nu imi place, trebuia sa fie ceva vioi, sa te atraga.
Cat ai platit pentru tema, de curiozitate intreb.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)