Am mai avansat putin in acest "proiect".
Saptamana viitoare imi vine primul stoc de haine. Le-am luat pe toate de dama si sunt numai firme "consacrate" - pentru mine nu este un aspect de luat in seama, insa majoritatea cumpara eticheta iar cum eu vreau sa vand ma conformez.
Apropo de cumparat eticheta. Aceleasi produse insa fara eticheta as putea sa le vand cu aproximativ 30-40% mai ieftin, insa ce sa-i faci.

Primul stoc il voi vinde la negru, dupa aceea imi voi face o II.
Magazinul m-am gandit sa-l fac pe Magento, am "bifat" si template-ul tot ce ramane de facut este sa cumpar licenta.
In viitor ma gandesc si la un sistem propriu de afiliere, insa nu pentru (majoritatea) utilizatorii acestui forum. Ma voi axa pe femei cu bloguri...

Ca o paranteza va spun ca voi aduce si haine SH. Ultima data cand am intrat intr-un magazin SH cred ca a fost in urma cu 10 ani stiu ca eram prin scoala generala, era unul prin Militari. Pe vremea aceea nu se prea aduceau(poate nu magazinul in care am intrat eu) produse SH de calitate, nu stiu cum mai stau lucrurile acum si ce conceptie au oamenii insa in functie de cum merg lucrurile voi incerca si in aceasta directie.
Am primit un sample si in acest sens. Hainele sunt foarte OK, iar daca ar fi sa fac o comparatie, va garantez ca sunt mai curate decat cele expuse prin magazine si purtate de zeci de persoane.
Am primit certificat de la spalatorie si inca ceva. Nu stiu ce este pentru ca este scris in alta limba.
Eu vorbesc de hainele in stare buna, evident sunt si cele de clasa 2/3. Nu se observa ca sunt purtate sa nu zic ca parerea mea este ca nici nu sunt. Am primit niste pantofi care nu aveau nicio zgarietura pe talpa ori camasa care inca avea suportul de guler...

Blaa...

Niste sfaturi?