Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Vreau sa dezvolt la maxim siteul slabescu.ro

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Apropo de incredere, eu cred ca in spatele personajului fictiv Slabescu ar trebui sa stea o persoana reala, un nume. Vorbim despre diete si sfaturi legate de nutritie nu despre jocuri online. Un personaj fictiv fara un nume real in spatele lui nu ar putea inspira vreodata incredere. Tu ai tine o dieta recomandata de Dr. Slabescu sau una recomandata de de Dr. Damian Serban?

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

@Geany
    1. Pentru design am ceva planuri de viitor, un redesign complet pastrand arhitectura siteului pentru a nu influenta (posibil negativ).
    2. Este mai complicata situatia, siteul se axeaza pe long tails, iar din nefericire pe acele expresii specificate de tine siteul este penalizat.
    3. Voi tine cont de toate recomandarile facute, iar fiecare va fi luata in parte si analizata bine.

@RedHat
    Ramane la alegerea vizitatorului ce va alege, oricum Dr. Slabescu ofera doar simple recomandari si nimic mai mult. Cred ca este in regula cat timp ramane site de tip informativ.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@redhat
    Care e diferenta dintre un site care prezinta retete si site-ul care prezinta retete sub pseudonimul Dr Slabescu? Niciuna, dupa mine. Care e plusul lui Sr Slabescu? Nota de umor....

Toti stim ca spanacul are efecte benefice, dar copiii nu. Insa acestia, dupa ce vad desenele cu Popeye Marinarul, sunt mult mai receptivi la acest mesaj. Cand au crescut, stiu ca a fost doar un desen animat, dar ideea de baza ramane.

@Clax
    Eu cred ca ideea ta e foarte buna si te diferentiaza de miile de site-uri care ofera ...acelasi lucru.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

@imgini, tu chiar compari gandirea unui copil cu gandirea unui adult cand vine vorba de receptivitate?
    @Clax, ideea era ca daca te gandesti la slabescu ca la un brand in pagina "despre" ar trebui sa pui o persoana reala in spatele personajului chiar daca nu e ea vreun nutritionist celebru. Ma rog, asa am procedat eu cu un proiect similar. Vei ramane surprins cat de mult va creste interesul vizitatorului si rata de conversie atunci cand va avea acea siguranta ca recomandarile si articolele sunt scrise de o persoana care stie ce face nu de vreun copil care rescrie articole in timpul liber.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    ideea era ca daca te gandesti la slabescu ca la un brand in pagina "despre" ar trebui sa pui o persoana reala in spatele personajului chiar daca nu e ea vreun nutritionist celebru. Ma rog, asa am procedat eu cu un proiect similar. Vei ramane surprins cat de mult va creste interesul vizitatorului si rata de conversie atunci cand va avea acea siguranta ca recomandarile si articolele sunt scrise de o persoana care stie ce face nu de vreun copil care rescrie articole in timpul liber.
    Pentru acest lucru aveam o alta idee dar din pacate din lipsa timpului am amanat totul. Listarea in sidebar a unei reclame a unor nutritionisti in functie de zona/judet. Astfel incat pentru un vizitator din Bucuresti sa se afiseze o reclama-recomandare pentru nutritionistul X din acelasi oras. In acest fel siteul se poate folosi de acel nume, iar nutritionistul poate castiga un client in plus prin intermediul siteului.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Foarte faina ideea cu doctor in functie de zona/judet. Se poate extinde... sa faci si un fel de director cu doctori nutritionisti (te poti folosi de custom_post_types pt asta), cu pagina de adaugare (iar in admin sa-i poti administra - accept/reject, corectat informatii, etc) si sa-ti faci un widget care sa afiseze in functie de ip. Eventual... sa fie si medici featured, ca sa-i poti promova pe o perioada pe site. Iar ca sa faci content... le poti da posibilitatea sa scrie un articol pe nisa asta. De asemenea poti face ca medicii sa poata primi note pe mai multe criterii... pt a-i putea recomanda pe cei mai buni.
    Iar partea de intrebari ar merge modificata sa fie mult mai dinamica! (LE: am vazut ulterior ca ai defapt si un link de adauga intrebare, dar nu mi se pare f vizibil!)

PS: daca ai nevoie de ajutor pe partea de WP, just send a PM (ajungem la o solutie).
    Ultima modificare făcută de casperel; 26th August 2013 la 22:37.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Editare post numai in maxim 5 minute
    De RoManiac în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th April 2013, 09:57
  2. Ajutor C++ in maxim 24 h !
    De MaXz în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th December 2011, 10:35
  3. Numar maxim de vizitatori online
    De tudorc11 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 29th August 2011, 18:43
  4. Simplitate la maxim
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2010, 22:40
  5. Cum obtin reach maxim prin adwords
    De attempt în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th May 2009, 14:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •