Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 34

Subiect: Supun atentiei site-ul Seoads.org

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data īnscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

inca o sugestie, muta sidebarul pe stanga, mi se pare ciudat sa il vad pe dreapta. In plus, o chestie de estetica, mai pune ceva widgeturi in sidebar, eventual ceva reclame, orice, care sa iti umple spatiul gol. e mai placut pentru ochi.

off: sar'na pentru link
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat īn original de robyroy Vezi Post
    inca o sugestie, muta sidebarul pe stanga, mi se pare ciudat sa il vad pe dreapta. In plus, o chestie de estetica, mai pune ceva widgeturi in sidebar, eventual ceva reclame, orice, care sa iti umple spatiul gol. e mai placut pentru ochi.
    Sunt anti sidebar in stanga, deci ala n-as vrea sa-l mut, iar sidebar-ul se va umple pe masura ce se adauga feedback-uri si articole. Va urma facebook sau reclama, dar inca nu e cazul.

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Sunt de parere ca ar trebui sa stabilesti o singura moneda sau maxim 2, e putin ametitor sa vad o oferta in euro, una in lei si una in dolari.
    Nu pot sa fac asta .. multi si-au calculat preturile in ron, euro sau dolari .. nu pot sa am pretentia sa stea ei sa converteasca fiecare pret in functie de ce cer eu. Plus de asta, nu cred ca e un impediment pentru vizitatorii care doresc anumite servicii. Inteleg mult mai usor daca stiu ca serviciul costa 1 dolar, decat daca ar scrie 0,7 euro.

Citat Postat īn original de robyroy Vezi Post
    Vin si eu cu o sugestie:
    Fiind un site dedicat SEO, ce naiba cauta acolo un articol despre casa si gradina? Nu prea da profi.
    Asta da de inteles utilizatorilor ca pe site se pot adauga si articole in vedea promovarii. Pe sectiunea de anunturi afisez si articole, iar pe articole afisez si ultimele anunturi. Oricine e interesat de adaugarea de articole ar putea fi interesat de vanzari de articole sau link-uri pe alte site-uri (de ex) si viceversa.

As dori sa se mai dea cu parerea cateva persoane in privinta asta.
    Multumesc
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    64
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Am schimbat toate culorile din site, butoanele, m-am si jucat putin cu css-ul si pozele de la pret
    Sper ca acum e mai ok. Mai trebuie sa schimb bannerul de la 6pm.ro si ..

Inca nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute cu afisarea altor sugestii pe anunturi .. ma poate ajuta cineva? contra cost? cam cat ar costa?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data īnscrierii
    6th October 2010
    Vārstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Mie mi-a adus deja 3 clienti, semn ca Tony stie ce face. Recomand cu caldura, chiar daca e un proiect la inceput de drum.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Arata foarte bine aspectul nou al site-ului, sa inteleg ca asa ramane?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    64
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Eventual voi mai imbunatati functionalitatile, dar aspectul va ramane asa deocamdata.
    Ma bucur ca-ti place

Reputatie:
    64
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Datorita faptului ca multi nu vor sa dea pret la vanzarea de domenii si nu numai, am hotarat sa elimin optiunea obligatorie de a adauga pret fiecarei oferte.
    Asadar, oricine va putea acum sa adauge anunturi si sa astepte oferte din partea vizitatorilor.

Ca informatie suplimentara, vanzatorii de advertoriale au un mic avantaj, deoarece site-ul este deja prezent pe prima pagina cu 2 pagini diferite, dupa cautarea "vand advertoriale".

Reputatie:
    64
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Pentru cei ce urmaresc PR-ul, site-ul www.seoads.org a primit PR3 pe index si PR2 pe categoriile articolelor, deci puteti adauga cu incredere articolele voastre.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data īnscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

SeoAds.ORG merita atentia comunitatii Seopedia.RO, deoarece se doreste a fi un bun prieten al forumului. Si cam asa este! Sebastian, daca ai gasi o alta modalitate de afisare sa anunturilor, consider ca ar fi ideala, deoarece aceasta postare "lunga" dupa "ultimele anunturi" sau dupa "ultimele articole" e putin greoaie. As vrea sa cred ca poate sa fie mult mai bine afisat de atat.

Recomand scoaterea aceslui banner din header si inlocuirea cu altul sau scoaterea sa definitiva, deoarece ii sta "urat" cu acel 6pm.ro. Incearca o alta zona de reclama, oricum zona din header este printre cele mai slabe din punct de vedere vizual si nu prea te ajuta cu ceva.

Butoanele "Inregistreaza-te" si "Intra in cont" sunt putin vizibile. Incearca sa le faci la fel de mari ca "Adauga".

In ansamblu, ete o idee foarte frumoasa! Eu iti doresc mult succes si sper ca userii de pe Seopedia.RO sa se foloseasca in mod util de prietenul SeoAds.ORG
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    64
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Multumesc ISKY pentru recomandari.

Am scos acel banner, iar acum intr'adevar arata mult mai bine

Iar in ceea ce priveste afisarea anunturilor, probabil ca ai trecut cu vederea peste categoriile acestora, situate deasupra acelei liste cu "ultimele anunturi". Acolo le poti vedea sortate frumos, dupa categoria fiecaruia.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •