Sliderul ala ar putea fi unul cu ultimele articole publicate.
O observatie: Vad ca articolele de pe prima pagina sunt in ordine cronologica insa mie imi arata primele din ianuarie in partea de sus a paginii si cele mai recente in partea de jos, parerea mea e ca articolele mai recente ar trebui sa fie in partea de sus, cititorul ajunge mai usor la ele. Bine, asta daca sunt aranjate cronologic, daca sunt aranjate dupa importanta, nu vad folosul datei la fiecare articol.
Cele de sus sunt sticky, iar cele de jos sunt ultimile introduse.
^----Asta daca vrei sa-l lasi asa.
Daca ai planuri sa-l schimbi, atunci:
Permite-mi sa o fac si pe a doua, eu as alege sa modific prima pagina, in asa fel incat sa se vada ca vorbim despre un "Cabinet Specializat" .
La acest lucru m-am gandit si eu si de aceea m-am referit la parerile voastre despre prima pagina.
La prima impresie, eu am crezut ca este un blog despre mediere, datorita articolelor de pe prima pagina. Eu
as pune accent pe serviciile prestate pe prima pagina (sau macar in partea de sus) insa
as scrie in continuare articole pentru continut proaspat si unic (pentru optimizare,
serp etc.) doar ca le-as lista undeva in jumatate de jos a paginii sub forma de titluri sau thumbnails cu titluri si un excerpt.
Articolele vor continua sa apara permanent pe site.
Cat despre titlu, 1nesco se referea la "cuvinte cheie in url siteului" sau cel putin asa banuiesc

adica, daca vrei sa optimizezi pe niste cuvinte cheie.