Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: www.artamedierii.ro Eu am incercat, asta a iesit.

adrianaf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th July 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    56
    Posturi
    84
    Putere Rep
    37

Implicit www.artamedierii.ro Eu am incercat, asta a iesit.

multumiri colegului 1nesco pentru indemnul de a supune atentiei site-ul meu Arta Medierii - Atunci cand conflictele par sa nu aiba rezolvare atentiei voastre.

Ce vrea acest site:
    - sa fie unul de informare si promovare a medierii
    - ofera servicii de mediere, conciliere, consiliere personala

Astept de la voi pareri care tin in primul rand de home page. Mie personal mi se pare ca nu este tocmai bine croita d.p.d.v al marketing-ului. Nu atrage prea mult atentia.

In rest nu prea ma pricep la alte lucruri. Voi stiti mai bine la ce sa va uitati. SEO, SEM, orice lucru care poate imbunatati site-ul

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Felicitari
    18-25% vor comenta in legatura cu culorile si forma fonturilor

1. Prea putin text.
    2. Title nerelevant si cam lung: Arta Medierii - Atunci cand conflictele par sa nu aiba rezolvare
    Ce expresii targetezi?
    3. Keywords: divort, partaj, rezolvarea conflictelor, conflict, mediere, mediator, Valerica Ciupitu
    De preferat sa fie categorii/pagini special optimizate.
    Via proiectul aflat in preauditare:
    partaj.jpg
    4. Inlocuieste imaginile cu text cu text text.
    Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut Adriana,

Rapid, 4 lucruri care mi-au sarit in ochi:

1) Sliderul ala cu imagini - care e rolul lui, vad 1-2-3, dar nu pot sa dau click pe imagine sa ma duca spre vreun articol, nu vad niciun link spre articol, niciun text.
    2) In sidebar mi se pare "neserios" pus MENIU NAVIGARE, nu zic ca ar trebui sa-l scoti dar sa redenumesti
    3) Pe pagina de Contact ai un shortcode uitat : [si-contact-form form='1'] (probabil nu mai folosesti pluginul)
    4) Titlurile de pe pagini sunt ciudate adica ai "MedierArta Medierii" sau ceva asemanator, fara spatiu intre primele doua cuvinte.

Pe masura ce o sa mai vina comentarii o sa ma mai uit, sper ca ti-am fost de ajutor.
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th July 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    56
    Posturi
    84
    Putere Rep
    37

Implicit

Bune, foarte bune observatiile. Am sa fac o lista cu ele mai jos sa le am in observatie.

1. Prea putin text.
    2. Title nerelevant si cam lung: Arta Medierii - Atunci cand conflictele par sa nu aiba rezolvare
    Ce expresii targetezi?
    3. Keywords: divort, partaj, rezolvarea conflictelor, conflict, mediere, mediator, Valerica Ciupitu
    4. 4. Inlocuieste imaginile cu text cu text text. asta nu prea am inteles-o.
    5. Sliderul ala cu imagini - care e rolul lui, vad 1-2-3, dar nu pot sa dau click pe imagine sa ma duca spre vreun articol, nu vad niciun link spre articol, niciun text.
    6. In sidebar mi se pare "neserios" pus MENIU NAVIGARE, nu zic ca ar trebui sa-l scoti dar sa redenumesti
    7. Pe pagina de Contact ai un shortcode uitat : [si-contact-form form='1'] (probabil nu mai folosesti pluginul)
    8. Titlurile de pe pagini sunt ciudate adica ai "MedierArta Medierii" sau ceva asemanator, fara spatiu intre primele doua cuvinte.

Raspunsuri

1. Text urmeaza sa pun, greu cu scriitorii.
    2. Am gasit altul: Tot ce trebuie sa stii despre mediere l-am modificat
    3. Birou de mediere, birou mediator, mediere
    4. Care imagini?
    5. Pentru slider-ul ala m-am gandit sa gasesc cateva imagini sugestive, sa pun text pe el si....ce sa faca zau ca nu stiu.
    6. MENIU NAVIGARE - trebuie sa-i gasesc si lui o denumire mai normala
    7. Am sa scot shortcode-ul. Rezolvat
    8. Titlurile astea, zau ca nu stiu de unde sa le modific, ca le-as face ceva. Poate il intreb pe tanarul Mihai.
    Ultima modificare făcută de adrianaf; 5th October 2011 la 14:05.

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

Implicit

Sliderul ala ar putea fi unul cu ultimele articole publicate.

O observatie: Vad ca articolele de pe prima pagina sunt in ordine cronologica insa mie imi arata primele din ianuarie in partea de sus a paginii si cele mai recente in partea de jos, parerea mea e ca articolele mai recente ar trebui sa fie in partea de sus, cititorul ajunge mai usor la ele. Bine, asta daca sunt aranjate cronologic, daca sunt aranjate dupa importanta, nu vad folosul datei la fiecare articol.

^----Asta daca vrei sa-l lasi asa.
    Daca ai planuri sa-l schimbi, atunci:

Permite-mi sa o fac si pe a doua, eu as alege sa modific prima pagina, in asa fel incat sa se vada ca vorbim despre un "Cabinet Specializat" . La prima impresie, eu am crezut ca este un blog despre mediere, datorita articolelor de pe prima pagina. Eu as pune accent pe serviciile prestate pe prima pagina (sau macar in partea de sus) insa as scrie in continuare articole pentru continut proaspat si unic (pentru optimizare, serp etc.) doar ca le-as lista undeva in jumatate de jos a paginii sub forma de titluri sau thumbnails cu titluri si un excerpt.

Cat despre titlu, 1nesco se referea la "cuvinte cheie in url siteului" sau cel putin asa banuiesc adica, daca vrei sa optimizezi pe niste cuvinte cheie.
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

4. Inlocuieste imaginile cu text cu text text. asta nu prea am inteles-o.
    Sa fie vorba oare despre text percentage/density ? Adica volumul de text este prea mic, prea putin text tinand cont de marimea paginii. Neuronul meu singuratic, cam asta a inteles din ce a spus.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th July 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    56
    Posturi
    84
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de somnulescu Vezi Post
    Sliderul ala ar putea fi unul cu ultimele articole publicate.

O observatie: Vad ca articolele de pe prima pagina sunt in ordine cronologica insa mie imi arata primele din ianuarie in partea de sus a paginii si cele mai recente in partea de jos, parerea mea e ca articolele mai recente ar trebui sa fie in partea de sus, cititorul ajunge mai usor la ele. Bine, asta daca sunt aranjate cronologic, daca sunt aranjate dupa importanta, nu vad folosul datei la fiecare articol.

Cele de sus sunt sticky, iar cele de jos sunt ultimile introduse.

^----Asta daca vrei sa-l lasi asa.
    Daca ai planuri sa-l schimbi, atunci:

Permite-mi sa o fac si pe a doua, eu as alege sa modific prima pagina, in asa fel incat sa se vada ca vorbim despre un "Cabinet Specializat" .

La acest lucru m-am gandit si eu si de aceea m-am referit la parerile voastre despre prima pagina.

La prima impresie, eu am crezut ca este un blog despre mediere, datorita articolelor de pe prima pagina. Eu as pune accent pe serviciile prestate pe prima pagina (sau macar in partea de sus) insa as scrie in continuare articole pentru continut proaspat si unic (pentru optimizare, serp etc.) doar ca le-as lista undeva in jumatate de jos a paginii sub forma de titluri sau thumbnails cu titluri si un excerpt.

Articolele vor continua sa apara permanent pe site.

Cat despre titlu, 1nesco se referea la "cuvinte cheie in url siteului" sau cel putin asa banuiesc adica, daca vrei sa optimizezi pe niste cuvinte cheie.
    Ei problema este ca nici eu nu stiu ce a vrut sa spuna. Se folosesc anumiti termeni tehnici, pe care nu-i prea dibuiesc. Asta mi-ar mai lipsi sa invat si SEO, SWM etc

Hai ca m-am incurcat cu quote

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

La punctul 4 cred ca se refera la faptul ca in header ai doar imagini. Punand acolo acele texte "tot ce trebuie sa stii despre mediere", "Birou de mediere" si numele ar ajuta in procesul de optimizare, mai ales daca s-ar folosi headingurile corespunzatoare. Asa, fiind imagine, google trece peste ele si nu acorda paginii relevanta pe baza lor.

Headerul e o zona in care cuvintele care sunt plasate pe acolo cantaresc destul de mult, cel mai mult din toata pagina.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th July 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    56
    Posturi
    84
    Putere Rep
    37

Implicit

Sa inteleg ca ar fi indicat sa scot pozele si sa pun text in locul lor. Este adevarat ca ar ajuta optimizarea mult, dar s-ar pierde din design, zic eu.

Eu tocmai asta intreb: Cum sa modific pagina astfel incat sa fie ok. Am vazut multe site-uri cu poze in headerul acela. Si, na am zis sa fac si eu la fel.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

E doar un site/blog de informare si atat? Nu vrei sa vinzi nimic prin el? Nu de alta dar nu vad niciunde macar o incercare de a vinde ceva, un pret, un formular de oferta, orice chestie care poate converti un vizitator in client.

Nu-ti cunosc exact target-ul dar sunt convins ca niste testimoniale de la clienti ar aduce un plus de incredere pentru vizitatorii tai. Social proof -ul face minuni

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site iesit din Google
    De Octavian13 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 18th December 2010, 14:04
  2. A incercat cineva - beyond.ro?
    De DubluQ în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st June 2009, 19:32
  3. A incercat cineva Procash?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th March 2009, 19:34
  4. Am facut o greseala sau am iesit in castig ?
    De Silver în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd July 2007, 19:29
  5. softpedia.com a iesit din trafic.ro
    De miealex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 21st July 2007, 05:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii