Ce parere aveti despre acest logo? Am vrut un logo simplu care sa se asocieze cu tema site-ului.
Astept parereile voastre.
![]()
Ce parere aveti despre acest logo? Am vrut un logo simplu care sa se asocieze cu tema site-ului.
Astept parereile voastre.
![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Camera ar putea fi mai mica, sa fie cat marimea o-ului ... tot se va intelege ca aia e camera ... dar textu va fi mai fluent ...
si r-ul mai apropiat de camera ...
legat de logo vizavi de tema site-ului ... tinand cont ca totu e gray ... ai putea evidentia logo-ul printr-o culoare distincta ... sa il scoti cat mai mult in evidenta ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
mie imi place. aparatul mai mare pentru a evidentia despre ce e vorba, daca mai era nevoie
culorile nitel schimbate si totul e ok.
Un logo frumos și inspirat. Lasa-l asa cum e.
Este ok logo-ul. Imi place utilizarea aparatului, am folosit si eu ceva asemanator intr-un banner. Cu toate astea sunt deacord cu StarNET. Un logo trebuie sa iasa in evidenta, sa ti se intipareasca pe retina, daca se pierde prin bg atunci e o problema, dar simplitatea este intodeauna de preferat.
Inlocuieste aparatul 'sapuniera' cu unul dslr deoarece o sa se inteleaga mai bine 'O'-ul din cauza obiectivului mare.
.
Simplu si elegant , la culori as folosi ceva care sa sara mai bine in ochi, in rest ok
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)