Nu imi mai poate spune nimeni nimic? O parere ceva..
Am inclus pe flyere cateva promotii, sunt ok? ..
Nu imi mai poate spune nimeni nimic? O parere ceva..
Am inclus pe flyere cateva promotii, sunt ok? ..
ca un sfat. scoate repede meniul. e cam reclama
Te referi la flyer? Daca e reclama sa-l stearga un moderator..insa din moment ce am pus adresa site-ului in primul post nu cred ca se poate numi reclama. Sa fim sinceri, nu sper sa iau comenzi de pe un site de optimizare.
L-am pus in eventualitatea in care primesc niste sfaturi si pentru el, plus ca am si ofertele incluse acolo(lucru care mi-a fost recomandat, sa fac niste promotii).
- pune link catre home pe logo
- unele poze au white ballance aiurea.. sunt intunecate: Garnituri mancare, orez cu legume, legume la gratar, ciuperci, cartofi taranesti : orez cu legume, cartofi piure, Antipasto calde mamaliga cu branza, tochitura cu -![]()
- designul e placut border-ul albastru de la butoanele yahoo strica tot , incearca Adding YM online status icons to websites using PHP and HTML scripts - Tildemark blogs
- ca sa ai trafic baga si SEO. pentru SEO pe langa backlinks iti trebuie si o densitate pentru cuvintele cheie targetate.. deci apuca-te de compus si pune texte folosind cuvintele cheie in index si priin pagini (pizza baneasa, pizza tineretului etc), momentan ai doar descrierile produselor si poze.
Da, da, da..
Multumesc, am ceva probleme momentan .. ma voi apuca de el in urmatoarele saptamani.
Pe prima pagina scrie "Comenzi online sau la telefon". Incerc sa dau click pe Comenzi online, nu se intampla nimic. Noroc ca m-am gandit sa ma uit prin meniu si am observat ca ai faza cu adauga in cos ca altfel as fi crezut ca e mentionata doar de forma partea cu comenzile online.
Ar trebui sa ai pe undeva un FAQ vizibil, care sa explice cum sta faza cu aceste comenzi. Eventual sa ajungi pe pagina asta, legata de comenzile online, de pe index, acolo unde scrie acum "Comenzi online".
Cred ca poti face mai multe. Incearca sa te axezi pe 3-4 cuvinte din care unul sa fie la loc de cinste, anume "livrari" sau "livrare". Incearca sa postezi pe bloguri culinare. Ia un nume de genul Livrare, cauta sa iti pui link pe directoare in acelasi fel, un cuvant, maxim doua "livrare bucuresti" de exemplu. In rest consulta google webmaster sa vezi pe ce cuvinte te vede google relevant si pompeaza acolo pana nu mai poti.
In plus nu am vazut nici un nuton de like, +1 sau tweet, digg etc. sau daca ai le-ai ascuns bine. Si da-i bataie cu blogurile si cu niste conturi pe portalurile de socializare (spamm gratuit - traiasca)
Eu unu asta as face.
Ok, multumesc mult de sfaturi.
Momentan am inceput alt proiect si nu prea am timp de asta. Oricum, multumesc mult si cand voi incepe treaba la el voi tine cont sfaturi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)