Ce parere aveti despre eSmartphone. Telefoane noi apărute, specificații și prețuri. ? (ruleaza pe blogspot)
Cum as putea sa-l optimizez mai bine? Titlul, cuvintele cheie si descrierea sunt bune d.p.d.v SEO?
Ce parere aveti despre eSmartphone. Telefoane noi apărute, specificații și prețuri. ? (ruleaza pe blogspot)
Cum as putea sa-l optimizez mai bine? Titlul, cuvintele cheie si descrierea sunt bune d.p.d.v SEO?
Eu zic ca nu faci tocmai bine ca pui imagine si titlu pe prima pagina. Ar fi mai bine daca ai pune imagine mai mica si o mica descriere. Ar fi mai bine din toate punctele de vedere zic eu.
Mersi pentru raspuns Daniel, astept si parerile celorlalti si am sa tin cont de ele.
Eu as scrie parerea personala despre tipul de telefon pe care il abordezi in fiecare post. Specificatiile apar pe o multime de site-uri...
@haotik o reclama Adsense nu cred ca strica si nu cred ca incurca pe nimeni.
@nexo am sa scriu si cate o parere persoanala pe viitor dar nu la toate telefoanele. Incerc si vreau sa ocup o pozitie buna in Google pentru a avea si ceva vizitatori.
@haotik: se vede de la o posta ca e un MFA, ci nu ceva serios.
@gamerap: nu iti e frica ca te paleste goagal pt continut duplicat ?
Mai ca-mi scoate ochii albul de pe site/blog, ma rog. La design e foarte prost, ai putea eventual sa il faci mai "De viata". Cat despre continut, este foarte sarac sincer...
@casperel am sa modific tot continutul articolelor pana maine seara si nu cred ca este continut duplicat avend in vedere ca sunt atatea site-uri care plublica specificatiile telefoanelor.
@tosin ma apuc sa modific si design-ul/culorile.
Revin cand termin.
--- Later Edit ---
Am modificat design-ul si dimensiuniile la video. Pot sa pastrez specificatiile si caracteristicile telefoanelor sau se considera continut duplicat? Vreau sa adaug descreri pentru telefoane dar nu stiu daca este bine sa pastrez specificatiile si caracteristicile.
daca vrei un site care sa iti fie drept guide recomand webara.ro, un site despre aparate foto, camere video, telefoane, tastaturi si alte gadgeturi merge pe o nisa mai mare ... insa eu cred ca te poate ajuta in modalitate de abordare, stil, design, target, utiltiate ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)