Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Sfaturi design

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Kul, merci pt. critici si aprecieri. O sa tin cont de unele

Cand spui ca ceva te intereseaza sau nu pe siteul meu, vorbesti dpdv al omului care are o firma/afacere?

Si nu te persiflez cand iti pun intrebarea asta, dar s-ar putea ca cineva care n-are firma sa fie interesat de altceva decat cineva care are.
    De ex. am observat ca majoritatea umbla pe la domenii si produse, adica meniul principal.
    Stirile se citesc destul de putin.

Stiu ca tb sa completez informatiile la legislatie si evenimente. Am ramas in urma.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Si nu te persiflez...
    Diana, no offense, dar "omul de rand" nu intelege; inclusiv eu. wtf is aia "persiflez" ?!???
    p.s. off-topic, probabil....

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

PERSIFLÁ, persiflez, vb. I. Tranz. A lua în râs pe cineva sau ceva, vorbind pe un ton ironic, a-şi bate joc, a lua peste picior; a zeflemisi. – Din fr. persifler.

Adica nu te iau la misto
    Chiar ma intereseaza daca observatiile cu ce te intereseaza si ce nu sunt facute dpdv al cuiva care are o firma.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

"Adica" nu inteleg nimic din ultima fraza; prob.sunt eu agramat/analfabet/ce'o fi acolo. Dar cum sunt total off-topic, chiar nu mai postez aici; scuze celorlalti.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Hai mai ...

Deci, Kul a zis ca-l intereseaza mai mult meniul secundar, adica Francize, stiri, ... si ca ala principal ar putea sa dispara de acolo.

Dar, daca ai o firma, de obicei de intereseaza ce alte firme mai sunt in domeniu, ce produse sunt, sau te intereseaza sa vinzi sau sa cumperi anumite produse. Sau sa-ti publici oferte speciale, sau op. de afaceri. De aia e ala meniul principal si meniul secundar l-am trecut ca informatii de afaceri. Adica siteul se ocupa in mod special de promovarea firmelor si produselor acestora.

Ei, vroiam sa stiu: Kul are o firma dar totusi il intereseaza mai mult domeniul secundar? Poate asa gandesc mai multi cu firme si nu gandesc eu bine. Sau nu are firma si poate totusi gandesc eu bine.

La ora asta nu ma duce capul sa explic mai bine. Dar daca nu m-am facut inteleasa, explic pana cand pricepe toata lumea

too_night, ba chiar te rog, daca ai vreo obs. sa o postezi, poate cum nu ai inteles tu nu inteleg nici altii si e important sa stiu ca pricepe lumea ce zic.

Kul
    Kul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th July 2005
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    48
    Posturi
    47
    Putere Rep
    39

Implicit

cand am zis ca ma intereseaza mai mult meniul secundar (si nu ca primul ar putea disparea, ci a li se schimba ordinea intre ele: primul devine al doilea, si invers) ma gandeam cum sa fac mai multi bani. Eu in mintea mea ma gandeam ca sunt o firma, recitind comentariile tale imi dau seama ca de fapt gandeam ca un starter. Iar eu de fapt sunt un PFA, fac haiducie, si nu cred ca gandesc chiar antrepenorial.

Insa in fond sunt doua pareri, a mea si a ta, si a altor x cati si-or mai da cu parerea aici. Dar nu e parerea vizitatorilor si userilor tai. De ce nu-i intrebi? Sa faci un poll (mai ocolit asa), ceva.
    Ca pana la urma poate sunt mai vizitate linkurile din meniul de sus, ca-s mai mari. (Apropo, in noua versiune a meniului din mintea mea, cele doua randuri de linkuri ar fi aproximativ egale).

Mie mi s-au parut toate informatiile despre produse si domenii de activitate plicticoase, pe cand partea asta de informatie cum sa faci din... nimic bici, mai sexy, mai interesanta, mai de senzatie.

Si the bottom line e: ori ca starer ori ca afacere cu piata proprie tot mi-as dori sa vad pe site mai mult subliniat ce/cum pot sa devin mai bun/mai mare, sa cresc.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Kul, ai dreptate, dpdv al starterului in afaceri, mai interesant este meniul secundar. Dar dpdv al firmelor care au inceput deja si vor sa-si promoveze afacerea, mai interesant este meniul de sus.
    Ca dovada ca in statistici meniul de sus apare ca fiind mult mai vizitat decat meniul secundar.

Pentru starteri, am pus la forum "Coltul incepatorului" si altele.

- Stiri afaceri? nu ii faci si un RSS?
    Nu ma pricep la RSS, dar parca am inteles ca asta se face cand vrei sa preiei, in cazul meu, stirile de la mine. Dar eu preiau stirile de pe alte siteuri, nu am articole facute de mine. In cazul asta cred ca RSS e inutil, pt. ca daca eu am acceptul publicatiilor de la care preiau stirile, altii poate nu-l au si atunci degeaba am eu RSS daca ei nu le pot prelua. Si chiar daca le-ar putea prelua, ar tb sa puna sursa si link catre publicatia care a publicat articole, deci pe mine nu ma ajuta cu nimic.

Sorry daca am aburit-o, e tarziu.
    Ultima modificare făcută de Diana; 26th July 2006 la 23:44.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi promovare
    De radanick în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2010, 18:02
  2. Sfaturi SEO
    De crissuca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th January 2009, 19:12
  3. Sfaturi: ce sa-i mai fac?
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 11th November 2008, 23:29
  4. sfaturi seo in java
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th September 2008, 18:15
  5. sfaturi
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th August 2008, 15:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •