Cristi
N-am zis ca e scepticism mai mare sau mai mic decat pentru donatia in sine, insa in cazul in care donezi direct e mai usor sa stii incotro s-au directionat banii decat in cazul in care ii trimiti unei fundatii. Nu spun ca fundatiile nu sunt utile, dimpotriva, sunt anumite fundatii extrem de faine care au ajutat enorm si salveaza vieti in fiecare zi! Deci nu ma intelege gresitDoar ca eu momentan nu-mi permit sa am o fundatie pe care sa o mediatizez suficient.
Krumel
- daca as face un cont de PayPal prin care lumea sa doneze pentru a ma sustine si a-mi sustine efortul, probabil s-ar strange ceva bani, suficienti cat sa ramane si pentru donatii de dat mai departe, dar nu vreau sa fiu eu cea care ia decizia "spre ce caz se duc luna asta banii care au ramas in plus dupa achitarea cheltuielilor". As fi foarte nedreapta fata de restul cazurilor si stiu ca nu sunt in stare sa alegtu daca vrei sa ii justifici e treaba taAsa ca prefer sa las omul sa decida DACA doneaza si PENTRU CINE doneaza. Plus ca asa sunt sanse mult mai mari ca omul care a donat sa se si implice putin in caz: sa spuna altora despre caz sau sa doneze si peste o saptamana din nou (daca mai e cazul). Nu zic ca am dreptate, asta e insa motivul pentru care nu vreau sa accept bani personal
Problema mea in acest moment este insa cum sa ajung la cei ce pot/vor sa doneze. Stiu ca o campanie puternica in media m-ar ajuta, dar nu ma duce buzunarul, asa ca tot ce pot sa fac este sa ma bazez pe internet/SEO/socializare.

Doar ca eu momentan nu-mi permit sa am o fundatie pe care sa o mediatizez suficient.
Asa ca prefer sa las omul sa decida DACA doneaza si PENTRU CINE doneaza. Plus ca asa sunt sanse mult mai mari ca omul care a donat sa se si implice putin in caz: sa spuna altora despre caz sau sa doneze si peste o saptamana din nou (daca mai e cazul). Nu zic ca am dreptate, asta e insa motivul pentru care nu vreau sa accept bani personal
Răspunde cu citat