E bine unde l-ai pus.
Acum sa te intreb cate ceva despre el: Cum verifici ca nu sunt sarlatani in spatele solicitarilor? Din pacate, asta e primul lucru la care sa te gandesti intr-o situatie de genul acesta...
Mi se pare un target care tinde spre zero cel pe care il ai tu. Sau cel putin nu cred ca poti sa-l atingi prin SEO (zic asta fara studiu... poate tu l-ai facut). Adica...sa fim seriosi, cine ar cauta pe google: "vreau sa ajut un om". Tu mizeaza in continuare pe kw-urile care ti-ar aduce conversie in randul celor care au nevoie de ajutor, iar ei sa promoveze mai departe pagina respectiva (suna cinic, stiu... ).
Tu ai putea in schimb incerca pe partea de Social Media si sa aduci de acolo oameni care sa vrea sau sa poata sa ajute. Plus ca social media mi se pare ca prinde binicel in randul stirilor bune sau cand e nevoie de solidaritate (cu un click multi oameni pot ajuta... macar cu atata de fapt).
Pe homepage ai un sidebar care impinge contentul cu vreo 2 palmi. Ramane un spatiu alb foarte aiurea acolo. Mai bine mai baga inca 2-3 cazuri pe randurile alea... care sa beneficieze de mai multa expunere.
Intre timp mi-am gasit raspunsul la prima intrbare:
Poate ca-i ok ca nu iti asumi, insa mi se pare un pic ciudat ca si "helper" sa gasesc asta... Cred ca ai avea mai mult succes cu site-ul daca ai putea valida intr-un fel cererile de ajutor.ATENTIE: Informatiile sunt preluate de pe site-urile cazurilor si NU sunt verificate.
"Fa Un Bine" NU isi asuma responsabilitatea privind veridicitatea cazurilor prezentate.
Inchei prin a-ti spune: Felicitari pentru idee. Probabil vei salva (cel putin) un om pentru ca l-ai facut.

). Adica...sa fim seriosi, cine ar cauta pe google: "vreau sa ajut un om". Tu mizeaza in continuare pe kw-urile care ti-ar aduce conversie in randul celor care au nevoie de ajutor, iar ei sa promoveze mai departe pagina respectiva (suna cinic, stiu... ).
Răspunde cu citat