Salut. Detin site-ul Filmari Nunti Bacau | Foto Nunta Bacau | Piatra Neamt | Roman . Cele mai importante cuvinte cheie pentru mine sunt "Filmari Nunti Bacau" si "Foto Nunti Bacau". Site-ul e facut in luna februarie 2010 si cam intr-o luna de la lansare am aparut pe prima pagina. Problema este ca de vreun an ma tot chinui sa il aduc pe primul loc si nu reusesc. Dupa expresia "filmari nunti Bacau" eram pe locul 5, iar acum cateva saptamani ajunsesem pe locul 2. Recent Google m-a coborat pe locul 4. Pentru ca am tinut neaparat sa am o melodie care sa ruleze pe fundalul site-ului mi s-a facut un Iframe pe site. Din cauza la Iframe asta nu am Permalink si pe oriunde navighez in site sus in browser ramane www. hbdmedia .ro
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Cum scot Iframe asta ca sa am si eu Permalink. Desi Google a indexat continutul din Iframe, cred ca melodia de pe fundal si cu Iframe ma afecteaza la SEO. Am reusit sa scot melodia si playerul stergand cateva linii de cod din fisierul index.php de pe server. Codul pentru iframe cred ca ar fi asta "<iframe onLoad="calcHeight();" src="http://hbdmedia.ro/home/" frameborder="0" width="887" scrolling="no" name="website" id="the_iframe"></iframe>" dar daca il sterg imi dispare tot ce e sub meniu. Va rog sa ma ajutati, nu ma pricep la html
2. Va rog frumos sa-mi dati cateva sfaturi ce sa mai fac ca sa urc in clasament. Pana acum am platit ca sa fiu introdus in 300 directoare romanesti, am mai bagat eu in vreo cateva sute singur, am facut link exchange cu cateva site-uri cu pagerank mare. Site-ul este de prezentare, poate ar trebui modificat putin si sa adaug tot timpul continut nou. Stiu ca lui Google ii place sa ai mereu continut nou si relevant. Cred ca ar fi bine sa internalizez blogul si sa scriu despre fiecare nunta unde mergem, sa pun etichete pe cuvinte cheie, etc.

Răspunde cu citat