Salut, am gasit domeniul truemusic.ro prin toamna anului trecut si mi s-a parut o idee buna pentru ce aveam in minte.
Am incercat sa-l fac un loc unde lumea care chiar asculta muzica buna (stiu ca e cam subiectiv spus "buna" ) sa poata afla informatii si sa descopere piese noi sau vechi (de care au uitat). Cand zic piese noi nu ma refer ca si data aparitiei, ci noi pentru individul respectiv.
Recunosc ca siteul e un moft si probabil nu ar trebui sa investesc prea mult in el, pana la urma e un blog/wp. Avand in vedere ca in Romania se asculta foarte mult muzica "proasta" (dupa mine), nu prea o sa am sanse de succes cu ideea originala.
Astfel ca, vreau sa ma axez pe promovarea artistilor. Sunt pe prima pagina in Google pentru "recomandari muzicale" dar pentru "promovare artisti" sunt pe a doua.
Iata niste idei pe care as vrea sa le pun in aplicare, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti si/sau daca aveti altele.
- Interviuri cu artisti (underground)
- Muzica si filmari de la evenimente locale
- Colaborari cu baruri locale pentru concerte/afise
- Pagini pentru artisti (in caz ca nu au blog, si chiar daca au)
- Mai multe articole despre muzica "buna"
Siteul are pagina de facebook si cont de twitter si a fost inscris in unele directoare folosind un soft gratuit.
Idei/Opinii?

Răspunde cu citat