21st December 2010, 04:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Salutare Eric.
In primul rand nu stiu de ce tot repeti in titlurile paginilor "Romanian freelance content writer". Acolo ar merge un brand name. Nu mi se pare ok un titlu in engleza iar continutul in romana. Si presupun ca nu optimizezi pe expresia asta, nu ar avea sens fara content in eng.
Cand accesez "discutii live" dispare navigatia principala... de fapt tot headerul. Mi se pare deranjant.
Cand accesez "contact" si "despre" vad foarte mult spatiu gol. Este de asemenea foarte inestetic.
Sitemapul html nu are ce sa caute in navigatia principala, se poate pune in footer.
De fapt cred ca problema principala este coloana din dreapta care este mai lunga decat ziua de post! Ar fi fost ok daca ar fi fost corelata cu coloana din stanga ( unde incape continutul propriu-zis ) dar asta nu se intampla.
Din cate pricep eu pe acest site se cauta promovarea unor servicii. Cred ca ar fi meritat sa incerci un limbaj mai profesional. In ceea ce priveste discutiile live parca este un fel de "hai sa discutam orice ca n-avem ce face". Nici asta nu mi se pare ok.
Cam asta ar fi tot ce as putea sa critic acum la 04:30 AM. Imi cer scuze daca am fost un pic cam acid, scopul este constructiv totusi deoarece este pacat sa nu incerci sa iti faci un site cat mai reusit!
Daca tot ai apelat la un grafician pentru imaginea de sus de ce nu cauti sa-i ceri o solutie grafica pentru tot siteul?
Offtopic: m-au dat pe spate astia de la BCR. Nici nu stiu ce sa mai zic cu exceptia faptului ca aplicatiile astea sunt fumate de ani de zile pe afara! ( vezi Välj en tackfilm! pentru niste clipuri serioase, domnii de la banca imi lasa senzatia si-au facut aplicatia in baie! ).