19th December 2010, 12:21
0 out of 1 members found this post helpful.
ericpolec.com sub lupa
Holla Seopedia!
Chiar daca sunt la inceput cu blog-ul, cred ca pot digera cateva critici.
Astept cateva pareri despre cum este structurat, daca va place logo-ul (este realizat la comanda) si cat de usor este sa navigati printre pagini.
De asemenea, daca constatati cateva probleme seo, sau scapari, la fel v-as ruga sa le semnalati.
Blog-ul este cel din semnatura.
19th December 2010, 12:44

Postat în original de
doro
Imaginea de background e copiata de pe vectorstock?!
Bannerul din header imi pare simpatic rau.
Postarile le-as delimita unele de altele mai clar, poate printr-o bară semi-transparentă?
Salve, baietii care mi-ai creat logo-ul, urmeaza sa-mi faca si un background acatarea, eu nu obisnuiesc sa dau copy/paste aiurea, insa pana primesc noul backgorund am bagat o imagine din google picassa, banuiesc ca alea nu au drepturi de autor sau altceva, oricum nu mai conteaza, urmeaza inlocuita.
Cu delimitarea este o idee grozava, mersi fain!
21st December 2010, 04:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Salutare Eric.
In primul rand nu stiu de ce tot repeti in titlurile paginilor "Romanian freelance content writer". Acolo ar merge un brand name. Nu mi se pare ok un titlu in engleza iar continutul in romana. Si presupun ca nu optimizezi pe expresia asta, nu ar avea sens fara content in eng.
Cand accesez "discutii live" dispare navigatia principala... de fapt tot headerul. Mi se pare deranjant.
Cand accesez "contact" si "despre" vad foarte mult spatiu gol. Este de asemenea foarte inestetic.
Sitemapul html nu are ce sa caute in navigatia principala, se poate pune in footer.
De fapt cred ca problema principala este coloana din dreapta care este mai lunga decat ziua de post! Ar fi fost ok daca ar fi fost corelata cu coloana din stanga ( unde incape continutul propriu-zis ) dar asta nu se intampla.
Din cate pricep eu pe acest site se cauta promovarea unor servicii. Cred ca ar fi meritat sa incerci un limbaj mai profesional. In ceea ce priveste discutiile live parca este un fel de "hai sa discutam orice ca n-avem ce face". Nici asta nu mi se pare ok.
Cam asta ar fi tot ce as putea sa critic acum la 04:30 AM. Imi cer scuze daca am fost un pic cam acid, scopul este constructiv totusi deoarece este pacat sa nu incerci sa iti faci un site cat mai reusit!
Daca tot ai apelat la un grafician pentru imaginea de sus de ce nu cauti sa-i ceri o solutie grafica pentru tot siteul?
Offtopic: m-au dat pe spate astia de la BCR. Nici nu stiu ce sa mai zic cu exceptia faptului ca aplicatiile astea sunt fumate de ani de zile pe afara! ( vezi Välj en tackfilm! pentru niste clipuri serioase, domnii de la banca imi lasa senzatia si-au facut aplicatia in baie! ).
21st December 2010, 07:40
Salutare, mersi fain pentru raspuns!
Discutii live este o sectiune in care lumea poate comenta orice, poate intreba orice, si poate discuta orice, iar asta pentru ca asa am vrut.
Site-ul nu vreau sa fie "profesional" asa cum sugerezi tu pentru ca la urma urmei este unul personal si sincer pana la aceasta ora a adus clienti.
Sitemap-ul in varianta html este dedicat vizitatorilor, acestia pot vedea site-ul per ansamblu, iar treaba asta o spune si Google.
Header-ul este ceva temporar.
"Romanian freelance content writer" imi place cum suna, si la aceasta ora ma caracterizeaza, se poate schimba pe viitor. Clientii nu vin pentru ca titlul este pus "korect".
Si apropo, pentru servicii de calitate poti merge oricand la baieti care iti "vorbesc profesional". Eu vizez o categorie de oameni care nu sunt morti dupa pupincuristi care vorbesc "profesional", mai degraba asteapta sa vada rezultate, portofoliu, integritate.
Cam asta e, pana acum am ajuns la concluzia ca site-ul a iesit ok.
Later Edit:
La paginile contact si despre ai intr-adevar dreptate, este de lucru, dar inca nu m-am gandit ce sa pun, pentru ca repet, este un blog personal care pe langa informatii ofera si servicii.
Sectiunea discutii live la fel este in lucru, tine cont ca abia s-a lansat site-ul, chiar daca da impresia ca sunt multe pagini si post-uri nu are decat 1-2 luni.
Ultima modificare făcută de Ericpolec; 21st December 2010 la 08:54.
21st December 2010, 09:40
O sa gasesti aici un raspuns cat se poate de critic... pentru ca asta fac - critic, asta mi-e jobul, fie ca-ti place, fie ca nu.
Am observat ca scrii si scrii mult, din burta sau foarte rar nu. Ai articole care-ti lauda portofoliul si asta e bine, iti creezi un link important catre fiecare din site-urile tale.
Am mai observat ca vorbesti foarte mult despre ceea ce faci, scrii continut SEO, ai dreptate acolo unde se vede ca te pricepi insa uneori, ades, depasesti aceasta limita si deschizi subiecte din domenii despre care nu ai habar insa totusi iti dai cu parerea dand falsa impresie ca stii ce zici si se cheama dezinformare si daca ai spus ceva gresit, va dauna foarte mult imaginii de profi.
Legat de aspectul paginii, paleste in fata articolelor, dealtfel am reusit sa-ti vizitez cateva pagini prezentate in articolele tale si m-au dezamagit, angajeaza-ti un webdesigner daca nu te pricepi ! ba chiar importantul jocuri.cc e sub orice critica - taguri la vedere, imagini lipsa, multe linkuri inexistente... se va duce grav in jos daca e cumva sus. Poate ca va fi de ajutor si altor cititori aceasta informatie : Google chiar are "ochi" si stie ce este acela "bun-gust" si aspect placut, ceea ce site-urile tale nu au, cel putin cele cateva pe care am reusit sa le vad.
Poate voi mai reveni sa vad ce-ai mai facut, poate nu, desi oricui ii prinde bine o parere critica.
21st December 2010, 10:16
1 out of 1 members found this post helpful.
Si eu sunt de acord cu ce spune Andrei S vis-a-vis de sitemapul html si "romanian freelance content writer". Mai repede faceai un mini meniu (acasa, harta site, contact) deasupra la descrierea aia din dreapta sus care mie personal imi suna mai mult a insiruire de cuvinte cheie.
Cat despre "romanian freelance content writer" nu inteleg de ce nu pui "Eric Polec" pentru a te brandui. Optimizarea pentru sintagma asta se poate obtine si altfel.
La pagina "Despre" nu a zis nimeni sa o dai in filozofii, mai bine mai citeste pe internet despre cum e recomandat sa scrii o pagina de genul asta, ajuta cumva la incredere si niste poze cu tine.
21st December 2010, 10:33

Postat în original de
Ilie de la Scularie
O sa gasesti aici un raspuns cat se poate de critic... pentru ca asta fac - critic, asta mi-e jobul, fie ca-ti place, fie ca nu.
Am observat ca scrii si scrii mult, din burta sau foarte rar nu. Ai articole care-ti lauda portofoliul si asta e bine, iti creezi un link important catre fiecare din site-urile tale.
Am mai observat ca vorbesti foarte mult despre ceea ce faci, scrii continut
SEO, ai dreptate acolo unde se vede ca te pricepi insa uneori, ades, depasesti aceasta limita si deschizi subiecte din domenii despre care nu ai habar insa totusi iti dai cu parerea dand falsa impresie ca stii ce zici si se cheama dezinformare si daca ai spus ceva gresit, va dauna foarte mult imaginii de profi.
Legat de aspectul paginii, paleste in fata articolelor, dealtfel am reusit sa-ti vizitez cateva pagini prezentate in articolele tale si m-au dezamagit, angajeaza-ti un webdesigner daca nu te pricepi ! ba chiar importantul jocuri.cc e sub orice critica - taguri la vedere, imagini lipsa, multe linkuri inexistente... se va duce grav in jos daca e cumva sus. Poate ca va fi de ajutor si altor cititori aceasta informatie : Google chiar are "ochi" si stie ce este acela "bun-gust" si aspect placut, ceea ce site-urile tale nu au, cel putin cele cateva pe care am reusit sa le vad.
Poate voi mai reveni sa vad ce-ai mai facut, poate nu, desi oricui ii prinde bine o parere critica.
Man, tu ai o problema, m-ai facut "mancator de taguri" astazi dimineata in toate sectiunile site-ului, m-ai jignit, m-ai criticat, acuma te inregistrezi pe forumuri ? Ma simt prea bagat in seama, ma simt flatat! Daca ti-am luat painea de la gura cumva imi cer scuze, si sper sa fie totul ok acolo la tine, uite un nou client care mi-a venit ieri te poate ajuta cu ceva "liniste sufleteasca". Iti fac legatura cu acesta oricand doresti.
Eu nu sunt web designer, si nu ma intereseaza asa mult cum arata site-ul, iar site-urile din portofoliu nu-mi apartin, este treaba clientului unde pune tagurile, ce face cu ele, ce script alege, etc. A fost ultima oara cand te-am bagat in seama! Succes!
Aurel, mersi fain de raspuns.
Crede-ma ca mereu m-am gandit la sectiunea "despre" & "contact", si vreau sa fac ceva frumos, insa acuma au venit si sarbatorile, am si niste proiecte grele pe cap, nu ma pot ocupa de asta, crezi ca nu mai poate astepta ? Ieri am scris un articol pentru ca m-a rugat cineva sa-i explic ceva, si am zis ca mai bine o fac printr-un articol.
Cu numele titlului ma mai gandesc, deja sunt 2 voci care ma contrazic, insa am inceput o promovare prin backlinks si nu e prea ok sa fac prea multe modificari acuma.
Ultima modificare făcută de Ericpolec; 21st December 2010 la 10:38.