Right u are.![]()
LOL. Romedchim. Super host dar deja depasit.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dap, mi`au scos peri albi de azi dimineatza. Am lasat de aseara GSitecrawler sa mearga, pana m`am trezit azi dimineatza cu contul suspendat.Postat în original de Cristian Mezei @ May 21 2006, 05:38 PM) [post=15289
"Suspendarea contului este datorata unui numar excesiv de procese postgresql (implicit incarcare server).
Intrucat pare a fi o problema de programare (cu un grad mare de cetitudine pot spune ca este vroba despre acest lucru, exceptand cazul in care siteul este citit de un bot), nu cred ca putem sa va gazduim siteul, astfel incat va sugerez sa incercati sa gasiti o alta solutie.
"
Nu e vorba nici de procese postgresql, pt ca am instalat si local toata lucrarea, si il ard de nu se poate. procesele ajung aici la 10%. Este de vina crawlerul ??
Oricum, maine imi hostez site`ul pe server dedicat, si retrag herghelia de site`uri]
LOL. Romedchim. Super host dar deja depasit.
[/QUOTE]
Dap, mi`au scos peri albi de azi dimineatza. Am lasat de aseara GSitecrawler sa mearga, pana m`am trezit azi dimineatza cu contul suspendat.
"Suspendarea contului este datorata unui numar excesiv de procese postgresql (implicit incarcare server).
Intrucat pare a fi o problema de programare (cu un grad mare de cetitudine pot spune ca este vroba despre acest lucru, exceptand cazul in care siteul este citit de un bot), nu cred ca putem sa va gazduim siteul, astfel incat va sugerez sa incercati sa gasiti o alta solutie.
"
Nu e vorba nici de procese postgresql, pt ca am instalat si local toata lucrarea, si il ard de nu se poate. procesele ajung aici la 10%. Este de vina crawlerul ??
Oricum, maine imi hostez site`ul pe server dedicat, si retrag herghelia de site`uri de la ei. Sunt niste ****...
Sunt renumiti pentru calitatea serviciului cred. De-aia si regulile astea. Ca sa fie fair pt toti restul.
Insa mi se pare exagerat.
Personal nu am experienta cu ei.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Hello again,
Dupa mai mult timp de absenta, spun sa imi fac din nou prezenta aici(sa-mi fie rusine), continuand aceasta lista de help. Am rezolvat si cu titlurile individualizate.
Ce ar mai putea fi de lucru on site, referitor la videoclips.ro ?
Thanks!
Fa-i link catre homepage pe logo![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Ai o solutie la <td background="logo.jpg">..</td> ?
Scoate background-ul de pe <td> si pune-l pe un <a>
Inlocuiesti 50px aia cu dimensiunile corecte. Ar trebui sa-ti mearga...Cod:<a href="/" style="background-image: url('logo.jpg') top right no-repeat; width: 50px; height: 50px;"></a>
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Scoate java scriptul si pune-l intr-un fisier extern
pune title la toate link-urile
fa sitemap
lucreza la ibl-uri (adica fa un pic de promovare ptr ca ai la nr de pagini idexate de google: -1, yahoo: - 1, msn: 1, alta vista 28)
mai redu din nr de cuvinte cheie identice pe care le folosesti (frecventa sa fie undeva la 4-5 pentru fiecare)
foloseste headinguri
foloseste strong ptr cuvintele cheie
creste continutul
refa url-urile sa fie canonice
redu timpul de download
redu nr. de obiecte
redu nr si dimensiunea imaginilor
redu dimensiunea scripturilor
redu dimensiunea fisierelor multimedia
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)