Cred ca de aproximativ 2 ani ma gandesc la un site de genul asta. De cand intram pe luxist si salivam dupa chestiile de pe acolo. Poate ca nu o sa ajung vreodata sa imi permit un ceas la 50 mii de euro, dar e bine sa speri intotdeauna nu?

Cert e ca... ultimul meu proiect e un site cu produse de lux. Domeniul l-am luat inca de la inceputul anului si a stat cateva luni bune cu putin content pe el sa faca vechime [in principal din lipsa de timp] si de luna asta... m-am apucat destul de tare de el, cu design custom si destul de pro zic eu, content writer full time si.. cu buget bunicel de link building.

Site-ul este: luxatic.com

Mai sunt multe chestii de facut pe la el, de exemplu la paginile de about and stuff... nici macar nu am conceput textul inca, dar toate la timpul lor.

Acum intrebarile:
- Stiti cumva cum as putea face sa se incarce mai rapid api-urile de la twitter si facebook? Prima pagina se incarca destul de greu in special din cauza butoanelor de RT si Facebook Share si poate e vreo solutie de incarcat mai rapid
- Ce v-ar placea sa vedeti pe un site de genul asta?

Si ... daca mai aveti alte sugestii legate de design or on-page seo, I'm all eyes.

Thanks.