Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Sa fie si ceva lux pe aici

Afișare hibrid

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Poti incerca asta ca sa vezi unde mai exista probleme. Dupa ce introduci url-ul, lasa-l sa isi faca treaba, fara a inchide pagina. Uita-te si la meniul de dedesubt, pentru informatii detaliate

* Summary
    * Details
    * Performance Review
    * Page Speed
    * Content Breakdown
    * Domains
    * Screen Shot

PS. Ti-am bagat site-ul la testat. Vezi ca nu iti incarca doua fisiere .css, probabil acestea fiind unul dintre motivele pentru care site-ul se incarca greu. E vorba de pagenavi.css si buttonb.css

La fisierul asta sta mai mult de o secunda: http:// luxatic.com/wp-content/themes/luxatic/img/bg.gif (muta-l odata cu celelalte pe un alt domeniu, asa cum ti-am spus).
    Ultima modificare făcută de Nichita; 20th September 2010 la 01:26.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

la design, sincer, tema nu-mi inspira "lux". nu vreau blink, blink-uri, dar acel tip de maro , este o culoare prost aleasa.
    de ce zic asta? am un prieten cu un market intr-o zona aglomerata, nu a vandut nicio sticla de nush ce mustar cu miere , probabil, doar pentr ca tot ambalajul are aceasi culoare ca tema ta.
    si a trecut vreo 4-5 luni de cand are produsele .

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

poate nu l-a dat ca n-a vrut nimeni mustar cu miere Background-ul ala maro cu "romb"-uri cum mi-a zis cineva, probabil o sa-l schimb cu ceva mai stylish, doar sa gasesc pattern-ul potrivit intai.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am avut si eu in cap candva sa fac un site de genul asta, dar am preferat sa ma axez pe alte nise. Cat despre domeniul cookie-less, ajuta destul de mult, mai ales daca hostezi imaginile, js-ul si css-ul pe un cdn.
    Tema nu-mi place nici mie :d

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Nici mie nu-mi place, e mai faina aia a mea
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

N-am mai postat de demult pe Seopedia, dar trebuie sa dezgrop topicul asta vechi sa va mai cer niste sfaturi (in principal legate de content) si.. sa va spun ca proiectul chiar a prins la public, dupa ani de zile ajungang sa fie unul dintre cele mai populare bloguri de luxury din lume.

Intre timp Luxatic a capatat un design nou, ceva mai clean, logo-urile s-au schimbat de mai multe ori (nici de cel actual nu sunt complet satisfacut), echipa a crescut la 4 oameni care se ocupa exclusiv de site-ul asta, si traficul a trecut de 100,000 vizitatori pe luna. Insa planurile pentru el sunt si mai mari si vreau sa trec la nivelul urmator in 2015.

Si.. poate ma ajutati cu niste idei.

- Ce v-ar placea sa vedeti pe un site de genul asta?
    - Ce credeti ca ii lipseste?
    - La ce ati da share de pe un site de luxury?
    - Credeti ca ar prinde niste articole mai complexe cu celebrity networth, success stories, povesti despre branduri?

Multumesc

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    1. Ce v-ar placea sa vedeti pe un site de genul asta?
    2. Ce credeti ca ii lipseste?
    3. La ce ati da share de pe un site de luxury?
    4. Credeti ca ar prinde niste articole mai complexe cu celebrity networth, success stories, povesti despre branduri?
    1. Mi-ar place să citesc cum se fabrică diverse chestii luxury, dar intrat în detalii
    2. Îi lipsește un design mai luxury... și poze mai profi la articole, mă rog nu se poate la fiecare articol... dar pe cât posibil să încerci să pui poze mai ”luxury”
    3. Nu prea dau share... foarte rar dau share la rarități - un ceas din fosile de dinozaur?
    4. Mai puțin partea cu celebrity network

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

primul lucru pe care il remarc cand intru pe site (dupa asteptarea creata de prezentarea de aici) e ca imaginile in special si thema grafica in general nu prea imi inspira luxury;
    am vazut ca in blogroll ai siteuri cu aspect similar, insa nici unul nu imi inspira luxury dpdv al aspectului;

logoul are un "x" prea mic si in prima faza imi e dificil sa il citesc, iar negrul de acolo (stiu ca negrul e considerat a fi una din culorile luxului) e prea brutal, nu e foarte "zen" cu restul elementelor;
    personal as extinde "x"ul mai mult decat inaltimea scrisului de langa si as incerca si un auriu in loc de acel negru (nu sunt grafician, doar zic )

fonturile sans si marginile albe ale siteului iar nu mi se par inspirate; de obicei luxury e cu serife (macar pt titluri) si cu ceva culoare (simpla, eleganta, dar culoare, nu "vanilla");
    stiu ca web n.0 + sans = love, dar aici nu prea;

luxatic1.png
    imaginile din categoria ceasuri imi plac (probabil sunt de la producator si sunt atent prelucrate acolo), insa aruncarea lor fara o delimitare de restul lucrurilor le fac sa isi piarda din efect, iar deformarea lor deja ma "chinuie";

cu precizarea ca astea sunt doar pareri personale si ca probabil nu prea sunt in targetul multor produse de acolo.. sper sa iti fie de folos;

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

nu credeam ca mai tii minte forumul asta

m-am uitat succint (o sa mai revin cu sfaturi) dar ce am observat:
    1. Ai icon de canal youtube, dar nu e accesibil. Mai bine ai sterge iconita
    2. Print-screenul lui Ciprioan mi-a sarit si mie in ochi pe site
    3. Activeaza partea de commenturi a.i. sa fie automat cu FB comments. Stiu ca ai modulul de fb, dar eu eram logat si nu imi aparea ca pot da comment direct cu fb. Cand incerc sa dau un comment, imi apare ca ar trb sa ma loghez sa dau comment cu FB, dar eu sunt deja logat
    3. Nu iese in evidenta butonul de share. Cred ca in general vrei share pe FB, si eu trb sa aleg din cele 2 (twitter si fb). Incearca o perioada doar cu FB si vezi cum merge. Poate un slider pe partea stanga a postului care te urmareste cand citesti (sa fie la indemana)

Cam atat deocamdata
    Hmm..ar merge o lada de bere

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare, aici Robi09
    De Hapiuc Robert în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 29th March 2011, 13:59
  2. Are cineva offshore de aici (ceva informatii)
    De w3bmaster în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th February 2009, 19:36
  3. Un script ceva.. ceva sa ma scoata din oala
    De voiculau1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2007, 17:45
  4. si eu de azi pe aici...
    De Bogdan Citoiu în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th November 2006, 16:33
  5. Voi ce intelegeti de aici ?