Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: pc-coolers.ro relansat

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Cod PHP:
    "Man" situl e excelento sa faci milioane cu elTransmite felicitari echipei tale
    Hai ca esti tare, spor la freelancing ...mersi de sfaturi.

Citat Postat în original de Iulian Vezi Post
    Ar ajuta sa adaugi filtrare dupa tipul socket-ului , nu numai dupa producatori
    se pare ca nimeni nu citeste

Filtrele, caracteristicile sunt inca in lucru, produsele fiind importate bulk din site-ul vechi.
    Clientul le va pune in timp.

OliviuStoian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    69
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu ma intelege gresit. Nu cautam un proiect ci doar incercam sa iti dau sfaturi - pentru ca la inceputul postului asta ai cerut.
    Ti-am explicat ca nu vreau sa fiu acru ci sa iti spun delicat ca e prea devreme sa dai drumul online la un estore care nu e gata. Si nu, nu am sa imi mai irosesc energia explicand...
    Succes

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Doamne...nici nu credeam ca (virgula) cauti un proiect...cata lipsa de comunicare.
    Shop-ul e gata, a fost testat, vin comenzi pe el fara probleme. Mai sunt chestii mici de retusat...gen un font mai mare, o aliniere, etc.
    Titlurile, meta-urile sunt diferite. In google cache e site-ul vechi.

Body-ul nu are background.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

diferentiaza cumva categoriile principale de cele secundare in linkurile din stanga (culoare si eventual font), este destul de fad asa... mie personal niciodata nu mi-a placut arial bold 11

la pagina de produs nu-mi place ca taburile deschid pagini noi.. le-as face div-uri pe care sa le arata / ascund cand se da click pe titluri

logo-ul este COOL

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Am apast si eu pe butonelul ala cu "site valid XHTML 1.0 Transitional
    " - >Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Transitional! 4 Errors
    Care e rostul sa calculezi si sa afisezi timpul de generare al paginii ?
    Coolere procesoare, sisteme de racire, watercooling - Pc-coolers si Coolere procesoare, sisteme de racire, watercooling - Pc-coolers sunt aceasi chestii. Redirect de la una la cealalta. Indicat de la index.php la varianta fara
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de OliviuStoian Vezi Post
    Raport de SEO pt situl tau.
    Pune favicon
    Incearca sa scapi de backgroundul de la body.
    Incearca un slider mai mare pe index.
    Mai putine produse pe prima pagina. Eu as face un teaser al categoriilor si nu as afisa produse. Decat bannere sliduri , produc - box - slider.
    Vezi ca ai text-ratio mic la SEO [lucreaza la descrierea produselor.]
    Ai aceeasi descriere pe toate paginile, ceea ce nu e bine [cred ca asta e cea mai mare problema].
    Declara metatagul de limba - [ <meta name="language" content="romanian, RO"/> ] pentru ca google a gasit alta limba pe pagina decat cea declarata de tine.

Asta la cat ma pricep eu.
    Am tinut mortis sa fiu critic.
    Succes
    In rest stai bine, 500k alexa
    felicitari pt reply! putini membri isi mai sacrifica din timp pt altii, ai un plus de la mine. nu te lasa descurajat , abia astept prima ocazia in care-mi vei critica un site , pe bune, ai spus ce ai avut de spus intr-o maniera chiar f placuta.

Chiar daca de obicei ma abtin in acest gen de situatii : Butcher, tu vrei sa fii laudat sau criticat? Eu unul cred ca vrei ceva laude sa te simti tu bine cu relansarea siteului. Poc, cateva critici constructive imediat te simti atacat....

"Pareri, bug-uri, sugestii sunt binevenite" --> BULLSHIT, cum si-a dat unu ,doi cu parerea cum ai inceput sa arunci in stanga si in dreapta, ce stiti voi, eu am echipa care lucreaza la site, ce veniti voi cu pareri ....
    Ti se pare "man" atitudinea ta vis-a-vis de ei "binevenita" ?

Nici nu are rost sa ma complic cu ceva on-topic ca nu vreau sa-mi fie aruncata parerea "binevenita" in noroi.

Stai sa vezi ce urat o sa faca dupa reply-ul meu, ca nu m-am luat de site-ul lui, m-am luat de el , personal, sa vezi ce urat iese .

Acum , lasand la o parte restul, sincer, iti urez succes cu site-ul , are potential mare si daca treci peste orgoliul tau va avea un potential si mai mare! Bafta!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Cu riscul de a primi si eu atentionari
    - link-urile nu sunt diferentiate de restul textului in pagina
    - in paginile de categorii ar fi buna daca pe poza ar fi link si spre pagina produsului
    - cosul este pus c-am jos si iti ia ceva timp sa il gasesti, nu iese in evidenta
    REstul sa mai spus
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

@Prometeu:

1. Daca cineva iti zice ceva de genul: fontul la pagini e prea mic si mesajul de adaugare in cos dureaza prea putin => ca site-ul sta "praf la capitolul usability ai sta calm ? Nu astept laude ci critici/pareri fara exagerari inutile.

2. Raportul SEO a lui OliviuStoian a fost obtinut automat de pe un site tert care a analizat cache-ul google al site-ului pc-coolers. In acest cache era site-ul vechi, vineri nefiind indexata nici macar prima pagina din site-ul nou. Deci complet irelevant. Si m-am chinuit sa ii explic asta in nu stiu cate posturi...epic fail din partea mea ca ar fi tb sa stau cuminte

Legat de parerile de design, fonturi etc. le-am luat in considerare, dar trebuie sa fie si clientul de acord pentru ca nu e site-ul meu. Asta e tot.

@Seinfeld:

Problema cu validarea w3 a fost rezolvata, scriptul de la trafic nu e valid xhtml 1.0 transitional.
    Multumesc de atentionare.

Afisez timpul de generare pentru ca se intampla destul de des sa avem plangeri de genul: site-ul se misca prost, etc. Daca pagina a fost generata in 0.5 sec sa zicem si site-ul la client s-a incarcat in 20 sec probabil e o buba cu conexiunuea lui la internet. Urmarind timpul de executie pe fiecare pagina, mai optimizam codul in sectiunile unde pare ca se misca prea lent.

Ai dreptate cu indexul, a ramas indexat in site-ul vechi si acum imparte PR cu prima pagina "/".

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cu riscul de a primi si eu atentionari
    - link-urile nu sunt diferentiate de restul textului in pagina
    - in paginile de categorii ar fi buna daca pe poza ar fi link si spre pagina produsului
    - cosul este pus c-am jos si iti ia ceva timp sa il gasesti, nu iese in evidenta
    REstul sa mai spus
    Legat de link-uri, totul site-ul fiind plin de linkuri nu ar arata urat cu underline peste tot ?
    Intr-adevar cosul e prea jos, dar clientul a insistat sa fie pozitionat acolo.
    Pozele pot fi trase in cos, dar cred ca renuntam si punem link pe ele.

@Mar

Taburile alea ar tb sa fie fara refresh, intr-un update ulterior al solutiei de shop o sa implementam si asta.

Mersi lovelife, seinfeld, niste opinii pertinente fara exagerari si rapoarte obtinute automat de nu stiu ce site.
    Ultima modificare făcută de Butcher; 21st September 2010 la 10:06.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Link-urile se poate sa se diferentieze de restul textului prin culoare, font, bold nu neaparat prin underline, si sunt de acord cu tine ca nu arata bine cu underline. Nu stiu cat de folosita e optiunea cu tragere in cos, de fapt cati stiu de existenta a asa ceva, si pentru asta ar trebui un cos mai pronuntat in pagina.
    Link pe poza din pagina categoriilor, search, in pagina de descriere poti sa ramai cu trasul in cos.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. am relansat forum auto second hand
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st May 2010, 13:45
  2. S-a relansat Job.ro
    De miller în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd September 2008, 16:36
  3. S-a relansat Insoft
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5