Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: S-a relansat Job.ro

Afișare hibrid

miller este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    2nd February 2006
    Posturi
    65
    Putere Rep
    38

Implicit S-a relansat Job.ro

Dupa eforturi seculare care au durat 4 luni am terminat operatia de schimbare la fata a www.job.ro .

Astept parerile voastre cu privire la design, usability si, de ce nu, SEO

Pentru cine vrea sa testeze aplicatia exista doua conturi demo (unul pentru angajator si unul pentru candidat) cu email: demo(at)job(dot)ro si parola: demo (pentru angajator se bifeaza "Sunt angajator").

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de miller Vezi Post
    Dupa eforturi seculare care au durat 4 luni am terminat operatia de schimbare la fata a www.job.ro .

Astept parerile voastre cu privire la design, usability si, de ce nu, SEO

Pentru cine vrea sa testeze aplicatia exista doua conturi demo (unul pentru angajator si unul pentru candidat) cu email: demo(at)job(dot)ro si parola: demo (pentru angajator se bifeaza "Sunt angajator").
    deci imi place logoul, e sufer fain, imprumuti psd-ul

loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    34

Implicit

Da.. e reusit designul. Si functiile JS/AJAX sunt super... foarte interactiv. Felicitari!

La padding mai ar trebui umblat unpic. Sa il pui mai mare (de exemplu la boxurile de aici: http://www.job.ro/ro/contul_meu/index.html)

Si partea de jos (acolo unde e copyright-ul) finiseaz-o. Poti sa faci ca si cum ai facut in headerul gri.
    Ultima modificare făcută de loco; 22nd September 2008 la 15:01.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Un design placut si adecvat temei .
    Situl este pe pozitii bune in SERP pentru multe keyworduri cu concurenta .
    Parerea mea e ca description e prea lung si metatagul keywords continea prea multe cuvinte cheie .
    Cred ca o concentrare pe mai putine keyworduri ar fi o solutie pentru intarirea site-ului pe keywordul "locuri de munca" .

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

pune atributul title="ceva text relevant" pentru fiecare link din <a href> si atributul alt="ceva text relevant" pentru toate imaginile.

la title la toate job-urile ai "Job %1".

pentru locurile de munca premium afisate pe prima pagina ai link (1) de genul www. job.ro/ro/locuri-de-munca/vizualizare/13033/reprezentant_vanzari.html iar pentru acelasi loc de munca (alte locuri de munca filtrate dupa oras) ai link (2) www. job.ro/ro/locuri-de-munca/vizualizare/13033.html. incearca sa rescrii toate linkurile sub forma (1).

designul e placut.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Citoiu; 23rd September 2008 la 11:13.
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Partea cu jobroni e destul de ... incurcata. Stiu, se presupune sa fie funny, bla bla bla... dar, cred ca mai mult incurca... nu crezi? Poate ca ar fi fost mai bine sa mergi pe varianta simpla si sa folosesti o moneda adevarata...

PS
    De ce ii spune jobron cand 1 jobron = 1 euro?? Ori ii spui jobeuro ori 1 jobron = 1 ron Nu-i cam aiurea?

PPS
    Linkul (de pe partea dreapta) "compania ta aici?" duce catre o pagina care nu are legatura cu subiectul... As fi preferat sa vad o pagina in care imi spui clar cum poate compania mea sa fie prezenta acolo... De ce trebuie sa citesc despre "Avantaje candidati" si "avantaje companii"??
    Ultima modificare făcută de Toto; 23rd September 2008 la 12:44.

miller este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    2nd February 2006
    Posturi
    65
    Putere Rep
    38

Implicit

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

@Broscoi: Am schimbat keywords-urile si descrierea pentru homepage. Pentru paginile de interior e implementat un algoritm de generare a acestora pe baza contentului din centrul paginii

@bogdi99: am schimbat "Job %1" si linkurile au acum aceeasi forma SE-friendly.

@Toto: partea cu jobronii stiu ca pare complicata insa jobron este fonetic mai aproape de jobro si suna mai bine decat jobeuro (sau jobrodollar ) Valoarea unui jobron poate fluctua pe viitor si putem sa lansam o campanie gen "Cea mai solida valuta este jobron-ul". Noi credem ca are un potential de marketare mai mare. Doar timpul va confirma daca am luat decizia corecta.

Nu am mers pe o moneda reala pentru ca sistemul functioneaza pe credite. Firma cumpara credite si primeste discount in functie de volumul achizitionat. Am implementat un astfel de sistem cu credite pentru a permite angajatorilor mari sa-si modifice oricand modul de consumare a bugetului alocat recrutarii online. Spre exemplu daca nu vrea sa apara in sectiunea "Top angajatori" si sa publice in schimb 4-5 anunturi noi poate s-o faca spre deosebire de alte site-uri unde trebuie sa cunosti cu exactitate cum iti aloci bugetul pe urmatoarele 2-3 luni daca vrei sa beneficiezi de discount-uri.

Link-ul "compania ta aici?" duce in mod normal catre formularul de achizitionare a unor astfel de servicii. Cum nu erai logat ti s-a afisat formularul de logare. Mi se pare ca un utilizator logat ca si companie va da click pe link-ul respectiv daca vrea ca si compania lui sa apara acolo. Schimbarea destinatiei link-ului in functie de tipul utilizatorului ar fi mai confuzanta... parerea mea.
    Cred ca vom face o sedinta aici sa rezolvam aceasta problema indecidabila.

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

nu ai pus peste tot title si alt.
    la logo ai <h1><a href="/ro/">job.ro</a></h1>
    asa logo-ul te duce la job.ro/ro/ care nu are PR si e vazuta ca alta pagina pe cand job.ro are PR5 si e prima pagina a site-ului.

pune <h1 title="Locuri de munca"><a href="http://www.job.ro" title="Locuri de munca">...</a></h1>
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. am relansat forum auto second hand
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st May 2010, 13:45
  2. S-a relansat Insoft
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th November 2006, 15:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte