"Man" - situl e excelent, o sa faci $ milioane cu el. Transmite felicitari echipei tale.
"Man" - situl e excelent, o sa faci $ milioane cu el. Transmite felicitari echipei tale.
Fac Design.
Ar ajuta sa adaugi filtrare dupa tipul socket-ului , nu numai dupa producatori![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Cu riscul de a primi si eu atentionari
- link-urile nu sunt diferentiate de restul textului in pagina
- in paginile de categorii ar fi buna daca pe poza ar fi link si spre pagina produsului
- cosul este pus c-am jos si iti ia ceva timp sa il gasesti, nu iese in evidenta
REstul sa mai spus
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Hai ca esti tare, spor la freelancingCod PHP:"Man" - situl e excelent, o sa faci $ milioane cu el. Transmite felicitari echipei tale.
...mersi de sfaturi.
se pare ca nimeni nu citeste
Clientul le va pune in timp.Filtrele, caracteristicile sunt inca in lucru, produsele fiind importate bulk din site-ul vechi.
Nu ma intelege gresit. Nu cautam un proiect ci doar incercam sa iti dau sfaturi - pentru ca la inceputul postului asta ai cerut.
Ti-am explicat ca nu vreau sa fiu acru ci sa iti spun delicat ca e prea devreme sa dai drumul online la un estore care nu e gata. Si nu, nu am sa imi mai irosesc energia explicand...
Succes
Fac Design.
Doamne...nici nu credeam ca (virgula) cauti un proiect...cata lipsa de comunicare.
Shop-ul e gata, a fost testat, vin comenzi pe el fara probleme. Mai sunt chestii mici de retusat...gen un font mai mare, o aliniere, etc.
Titlurile, meta-urile sunt diferite. In google cache e site-ul vechi.
Body-ul nu are background.
diferentiaza cumva categoriile principale de cele secundare in linkurile din stanga (culoare si eventual font), este destul de fad asa... mie personal niciodata nu mi-a placut arial bold 11
la pagina de produs nu-mi place ca taburile deschid pagini noi.. le-as face div-uri pe care sa le arata / ascund cand se da click pe titluri
logo-ul este COOL
Am apast si eu pe butonelul ala cu "site valid XHTML 1.0 Transitional
" - >Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Transitional! 4 Errors
Care e rostul sa calculezi si sa afisezi timpul de generare al paginii ?
Coolere procesoare, sisteme de racire, watercooling - Pc-coolers si Coolere procesoare, sisteme de racire, watercooling - Pc-coolers sunt aceasi chestii. Redirect de la una la cealalta. Indicat de la index.php la varianta fara
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Link-urile se poate sa se diferentieze de restul textului prin culoare, font, bold nu neaparat prin underline, si sunt de acord cu tine ca nu arata bine cu underline. Nu stiu cat de folosita e optiunea cu tragere in cos, de fapt cati stiu de existenta a asa ceva, si pentru asta ar trebui un cos mai pronuntat in pagina.
Link pe poza din pagina categoriilor, search, in pagina de descriere poti sa ramai cu trasul in cos.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)