cred ca e de ordinul milioanelor numarul celor care joaca sah. dar eu unul nu mi-as lua monitor pentru un joc.
cred ca e de ordinul milioanelor numarul celor care joaca sah. dar eu unul nu mi-as lua monitor pentru un joc.
Toate drumurile duc la Targoviste
Mie nu imi functioneaza loginul prin facebook.
m-a batut mike de m-a zapacit
2 chestii:
1) cand ai probleme cu conexiunea si iti apare ajutor nu merge http://forum.sahonline.roviewforum.php/?f=5
2) daca iti pica netu nu trebuie sa pierzi partidele sa se mai astepte 5 minute, nu imediat bang mesaj cu ai fost deconectat si ai pierdut toate partidele. nu mi se pare corect.
Toate drumurile duc la Targoviste
numai in romania sunt 1000 cautari pe zi pentru 'sah online' ... traficul total pe cuvintele cheie sah related este cam de 5000 cautari
facebook merge.. cel putin la mine, m-am conectat de pe 2 id-uri
da-mi te rog id-ul tau si o sa ne uitam in loguri
Holy shit pentru un site de sah mi se pare super complexa combinatia software, cu java, cloud deployment, timp de development, etc. etc. Adica daca foloseai ceva rapid development gen ruby sau php sau python presarat cu niste jquery, cu db un redis sau mongo, pai in 6 luni era gata. Dar banuiesc ca o sa-l lansezi si in alte tari, eventual sa scoti si niste bani.
Ar mai trebui sa lucrezi ceva la interfata, pare a fi din 2000 toamna, butoanele destul de mici si colorate aiurea, si deasemenea culoarea globala, acel cacaniu deschis, este oribila...
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Mi-am facut cont si...wow!
Arata impresionant si pare foarte complex sistemul. Acum inteleg de ce e nevoie de cloud computing la chestia asta. Cate refresh-uri, pinguri, partide live, etc sunt...cu zeci/sute de utilizatori, un singur server dedicat nu cred ca ar fi facut fata.
De ce cand mi-am facut cont pe sahonline a venit mail de la chessfriends.com ?
Aplicatia e intr-un singur loc pentru toata cele 5 limbi/tari ?
GZ!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)