Wordpress.... cel mai simplu si sigur de utilizat... asta e de bine. Mai are si el cateva bug-uri mici.

Nu m-am uitat foarte atent prin site, dar am cateva propuneri, poate in viitor o sa mai fie si altele:

1. sunt deja solutii de a scoate din link-uri subdirectorul /category/ - am vazut ca ai facut sa nu fie duplicate content, dar e pun sa fie direct link-ul.
2. in aceeasi zona la link-uri categori, title="View all posts filed under Bancuri cu Arabi" - editeaza acolo si pune direct doar cuvintele cheie.
3. de o vreme caut metode de a face site-urile cat mai mici ( size ), si cat mai faine. Iti recomand sa studiezi site-ul cu Firebug si Google Speed Test - cu un simplu gzip ai economisii 160kb - rezultand o viteza mare la incarcare si un server mai putin stresat
4. in html+css e codul stufos <li class="cat-item cat-item-5"><div class="avhec-widget-line"> - astea se pot defini usor intr-o singura linie.
5. nu tin ca un site sa fie valid neaparat, dar te ajuta mult sa rezolvi alte probleme din cod + seo, gen alt-uri, title, etc Te poti uita si aici unpic: [Invalid] Markup Validation of http://bancuriok.com/ - W3C Markup Validator

cam atat pe moment, dar mai revin in caz ca mai observ ceva