Ok. O sa scriu in postul asta despre grafica sau ce as fi facut eu daca ma ocupam de site.
Sa o luam de la inceput. Rezolutia. Nu-mi plac site-urile care au width 100%. Eu am o rezolutie de 1280x1024 si site-ul tau arata cam incarcat cu atatea produse vizibile. Majoritatea webdesignerilor nici nu-si mai bat capul cu 800*600, de aceea ar fi recomandat sa folosesti un width de 980 aliniat pe mijloc (pana la 1024 e fain sa fie putin spatiu ).
Organizarea in pagina. E mult de lucru la ea.
Incep cu meniul - trebuie impartit in categorii si subcategorii - mi-e greu sa gasesc o categorie anume acolo. Sau sa imparti linkurile dupa anumite criterii.
In partea centrala, sau mai pe scurt in partea inghesuita.
La: INREGISTRARE - tot ce e scris acolo se subintelege de pe orice site, sunt informatii puse eronat asa sus pe o pagina de e-shop.
La: Cautare in site - ai in partea stanga aceasi functie si zi ca ajunge, pt cautari avansate sau etc, exista linkul ala de sub cautare stanga.
In locul la cele 2 de sus as incerca sa pun un banner cu una din ofertele magazinului, ceva colorat, care sa relazeze si sa deie viata paginii.
Dupa care as incerca un sistem de 2 coloane cu produse, 4 e prea incarcat. Ce e in plus as muta in astea 2 coloane. Un height prea mare al paginii nu e o problema.
Posibil si o a treia coloana mare, unde sa pui partea de autentificare, alte oferte, loc pt banner reclame, etc.
Revenint la partea de sus, as incerca sa maresc logo-ul - sa crez un brand din el. E prea mic acolo, deabia se vede. Un top margin nu ar strica, un pic de spatiu alb e bun acolo.
Cam atata pe moment in legatura cu designul de pe prima pagina. Prima impresie conteaza.

Răspunde cu citat