Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Castiguri potentiale? colinde

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

nu mai e "foarte mult", mai sunt sa zicem 2 luni, foarte putin pentru un site nou .
    fii sigur ca vor creste cautarile in perioada de craciun, dar doar atat, in aceasta perioada, sunt site-uri sezoniere acest gen de site-uri. de pasti, de craciun, etc.
    nu poti afla ce trafic vei avea daca ajungi pe o anumita pozitie, sunt prea multi factori si in plus, nici macar nu stii cate cautari pt colinde sunt de cracin doar daca afli de la cineva de anul trecut, pt ca ce vezi acum pe trafic.ro e irelevant, nu e perioada craciunului.

despre castiguri, o sa ai putine reclame targetate, si vei fi platit cu 0.01 -0.05 $ zic eu . Iar perioada cautarilor, incepand de pe 5 Decembrie pana pe , nu stiu , sa zicem 5 Ianuarie.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    nu mai e "foarte mult", mai sunt sa zicem 2 luni, foarte putin pentru un site nou .
    fii sigur ca vor creste cautarile in perioada de craciun, dar doar atat, in aceasta perioada, sunt site-uri sezoniere acest gen de site-uri. de pasti, de craciun, etc.
    nu poti afla ce trafic vei avea daca ajungi pe o anumita pozitie, sunt prea multi factori si in plus, nici macar nu stii cate cautari pt colinde sunt de cracin doar daca afli de la cineva de anul trecut, pt ca ce vezi acum pe trafic.ro e irelevant, nu e perioada craciunului.

despre castiguri, o sa ai putine reclame targetate, si vei fi platit cu 0.01 -0.05 $ zic eu . Iar perioada cautarilor, incepand de pe 5 Decembrie pana pe , nu stiu , sa zicem 5 Ianuarie.

Ok, ai mare dreptate in ceea ce spui. In plus nu se merita investit intr-un site de sezon decat daca ai altele bune din care sa scoti profit. Ca astea necesita bani multi pentru promovare si scoti o singura data pe an, in rest iti tii banii blocati.

Salutari si mersi din nou!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri siteuri de colinde
    De edy12006 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th October 2009, 00:09
  2. castiguri mici prin adsense
    De loco în forumul Adsense
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 21st June 2008, 11:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte