Eu am avut siteuri la care eram pe prima pagina la cuvinte cheie la care chiar nu ma asteptam si ramaneam asa luni bune si deodata dispaream.

Consider ca acest fapt s-a datorat in special raportului dintre continutul adaugat si varsta websiteului.Astfel la siteuri noi la care adaugam de exemplu 20,30 de articole de aproximativ 300 de cuvinte,google ma afisa inaintea unor siteuri mai vechi care aveau poate si peste 200 de articole de 300,400 de cuvinte adaugate.Si invers proportional daca raportul de continut nu crestea odata cu varsta websiteului,siteul in cauza zbura din cautari .

Putini pot intelege algoritmul google.Parerea mea este ca google fiind obisnuit cu o anumita cantitate de continut adaugat te-a penalizat cand siteul a inceput sa devina stabil.Incearca sa adaugi continut cu keywordul respectiv si ar trebui sa revii in cautari.Din cate vad eu concurentii tai au continut mai valoros si mai mare.Nu uita ca google nu are sentimente si nici nu tine minte cine ai fost,el te compara cu ceilalti care sunt actualii tai concurenti in nici un caz cu vechii tai concurenti.

Bafta.