BlogWood.net
Un blog despre bloguri
Ce parere aveti? Unde ar trebui sa mai lucrez?
Incercati site:blogwood.net pe google si uitativa la ultimele pagini... Eu sincer nu stiu ce sa fac...
Multumesc![]()
BlogWood.net
Un blog despre bloguri
Ce parere aveti? Unde ar trebui sa mai lucrez?
Incercati site:blogwood.net pe google si uitativa la ultimele pagini... Eu sincer nu stiu ce sa fac...
Multumesc![]()
Fundalul nu prea e agreabil. In rest.. te intreb.. din ce experienta dai tu sfaturile alea ?
Si in legatura cu acele flash-uri indexate.. se poate rezolva cu robots.txt
User-agent: *
Disallow: /wp-content/plugins/wp-cumulus/
Ultima modificare făcută de casperel; 1st June 2009 la 20:52.
care este experienta ta de blogger ?
sa inteleg ca traduci ce zic altii de peste hotare ?
oricum, nimeni nu va baga in seama sfaturi despre blogging venit de la cineva care nu si-a creat un nume in domeniu !
degeaba te chinui la design, nu stiu ce chestii flash, intrebi de robots.txt .. si mai stiu eu ce.
nu prinde la noi treaba asta si o sa vezi![]()
Poti bloca de la indexare anumite pagini sau tot siteul folosind fisierul numit robots.txt , in care scrii diferite reguli. detalii aici
ai pagini in constructie. La despre, ai o descriere a altui site...
ai un "lol" care nu stiu ce cauta acoloSi ai ceva text aiurea sub feautured video din sidebar.
Cat despre contiut. Teoretic e de calitate, practic e invechit. tot tu parca aveai un forum si ai fost putin criticat pentru ca ai o sectiune de seo. Nu inteleg de ce te incapatanezi sa scrii despre blogging, seo, webmaster si alte cele din categoria asta, in care tu inveti. E poate una din cele mai grele nise pe care poate scrie un incepator.
Scrie si tu pe un blog unde ii poti da o tenta de originalitate. La "despre" incearca sa ma convingi ca stii despre ce scrii si ca ai experienta in domeniu (asta daca nu-i un blog personal).
daca tot ar vrea sa scrie despre chestiile astea si e inca incepator ar putea sa faca ceva inedit... gen "my way on the highway" prin care isi prezinta procesul de invatare de la n00b la expert. In felul ala s-ar putea abona destule persoane, s-ar gasi o multime de vizitatori nepriceputi care ar vrea sa-ti urmeze patternul de invatare si s-ar putea sa fie un hit.
DAR tu vrei sa dai impresia ca treci direct de la n00b la expert. Faci un quantum leaping fara fond si scrii niste chestii pe care tu nu le-ai invatat si nu poti demonstra ca sunt valabile din experienta ta. Le-au invatat altii, tu le iei de bune si le preiei dar asta nu inseamna ca esti expert deloc pe nisa respectiva. Sfatul meu e.... daca mai vrei sa continui pe nisa asta sa accepti stadiul in care te aflii si sa tii un jurnal de invatare. Ar fi mult mai de succes si mult mai bine vazut decat ce faci acum.
Cat despre numele domeniului... mie mi se pare total nepotrivit pentru un site despre blogging. Bine, are "Blog" in url dar "wood"? Blog de lemn? Blogul asociatiei de padurari? Blogul in care se despica lemnu-n 3? Aiurea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)