avand in vedere ca stiu si precedentul 'bionyk', tind sa cred ca noua versiune ar fi mai putin 'quality' din cateva motive:
1. logo-ul
Chiar daca noul logo este unul foarte foarte shic, nu se prea potriveste comunitatii tale. Cel anterior inspira mai mult zambet, mai mult spirit de 'social media'. Ai si vazut asta din discutiile acelui thread.
2. Designul si structura
La fel, un design de invidiat, acel tour foarte profesionist etc, insa si aici cred ca ii lipsesc cateva lucruri. In vechiul bionyk aveai first page, ceva cu 'Ultimii useri inscrisi', 'Ultimele jocuri adaugate' sau ce a mai comentat unul celuilalt. Mai exact, inca din prima pagina aratai utilizatorului ca exista dinamism pe site, este deja o comunitate activa and so on. Noul bionyk pare ceva mort. Nu activitate curenta, nu useri inscrisi, nimic ce sa atraga un vizitator spre a-si creea un cont , primul pas esential urmarit.
Eu cred ca noua versiune va avea o rata mai scazuta de inscrieri fiindca primul gand pe care site-ul tau il emite, este o stare de lipsa de activitate si lucruri interesante. Este doar parerea mea, nimic mai mult.

Răspunde cu citat