Ce sa zic.. siteul e binevenit. Dar pentru mine e si mai interesant ca de o luna incoace apar siteuri peste noapte cu aceleasi idei pe care le prezint eu unor indivizi. Mare concidenta.. dar ne simptem bine.
Scurgere de informatii..
Ce sa zic.. siteul e binevenit. Dar pentru mine e si mai interesant ca de o luna incoace apar siteuri peste noapte cu aceleasi idei pe care le prezint eu unor indivizi. Mare concidenta.. dar ne simptem bine.
Scurgere de informatii..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu te cunosc si nici nu cred ca avem cunostinte comune prin care eventual sa se fi scurs vre-o informatie.
Acest mic proiect il am in vedere de mai multe luni de cand tot "umblu" pt. mine dupa oferte de hosting cu servere in Romania ( deoarece prefer sa imi tzin site-urile pe IP-uri .ro diferite)
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 6th February 2009 la 11:46.
Am adaugat deja lista providerilor de web hosting cu oferte in site, in ordine alfabetica: http://www.hostinfo.ro/shared-web-hosting-providers.php
www.hostarea.ro - din 2006![]()
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
@seo2 buna ideea, am avut-o si eu cam acum cativa ani desi siteul e pus pe picioare nu am avut timp sa il promovez, nu vreau sa imi fac reclama pe postul tau, te intereseaza o colaborare in cazul in care ma voi apuca de el?
@haos: o sa ma acuzi si pe mine?in cazul tau nu exista decat o vorba, ai idei, foloseste-le
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)