Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Artaseductiei.ro

Quatze Guest

Implicit

am nevoie de feedback acum cat inca am facut putin din el ca sa pot schimba la timp... www. artaseductiei.ro

Daca imi puteti da sfaturi legate de :

1- structura

2- optimizare :

3- culori

4- functionalitate

5- aspect general

Offtopicii sa se abtina

Multumesc

Quatze Guest

Implicit

Pun aici si cateva din comentariile pe care le-am primit deja ...poate va ajuta sa observati mai multe ..

Structura e cam asha ...Sample

Dezavantaje ...

*site-ul nu este centrat, se simuleaza doar o centrare
    *structura e tabelara, sunt chiar deacord cu asta dar se face excess....
    *in partea de sus scrie "publicitate online" ... scuze dar .. e site de seductzie ..
    *era in proiect un motto care se tot schimba... tongue.gif
    *cred ca tabelul ala ar trebui lucrat putin ..
    *s-a mai zis... parul tipei e putzin sculptat...
    *un site are 3 culori in general, se observa oriunde, asta are 1 singura culoare cu 2 tente...

*imaginile din articole sunt cu umbra pe un background alb, de ce nu unul roz asha cum e site-ul ? parca-s decupate..

*observ 2 tipuri de logo, si nu-mi dau seama care se promoveaza... de fapt care dintre ele ma duce cu gandul la Arta Seductei?

*partea din stanga pe prima pagina e separata de multe multe spatii, se observa in captura mea celulele, prea mult spatiu intre news si newsletter si alea ... 2 celule .. faza e ca lucreaza cu celule si totul se poate delimita prin ele biggrin.gif ... ideea .. cel putzin momentan sa mai tarie cate un rand sa nu mai fie 2 ...

[meniu]
    *e pozitionat deasupra tabelului ...
    *nu exista nici un indicator, sa vad unde exista un submeniu si unde nu, trebuie sa ma plimb deasupra fiecarei categorie sa-mi dau seama daca mai contine si alte chestii

mindsoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    63
    Putere Rep
    39

Implicit

http://www.artaseductiei.ro

1.pune titluri diferite in fiecare pagina(in functie de contintul paginii)
    2. rosul ala este prea intens , de obicei vad rosu la erori
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

- "news"-ul ala derulant mie mi se pare deranjant;
    - scrisul ar putea sa nu fie lipit de poze (in body)
    - tipa...ce asteapta?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Heheh mie imi place. Culorile de genul asta exprima seductie in ochii partenerilor. Sa nu uitam asta.
    Tipa asteapta sa fie sedusa. Sintem pe un site de "profil".

Incearca sa pui variantele in romana a unor titluri din meniul "Check this out". E text indexabil si ar putea sa iti ajute.

artaseductiei.ro/robots.txt -

Site-ul atinge totusi un domeniu pretentios. Nu pune in descriere sau titluri cuvinte precum: sex. Sex e un cuvant greu in engleza. In .ro el poate fi confundat cu p0rn de catre motoare.

Cod:
    &#60;META NAME=&#34;REVISIT-AFTER&#34; CONTENT=&#34;32 Days&#34;&#62;
    &#60;META NAME=&#34;ROBOT&#34; CONTENT=&#34;All&#34;&#62;
    &#60;META NAME=&#34;RATING&#34; CONTENT=&#34;14 years&#34;&#62;
    &#60;META NAME=&#34;DISTRIBUTION&#34; CONTENT=&#34;local&#34;&#62;
    Nu prea am inteles faza.

Mod_rewrite ptr. link-uri. Pierzi daca nu il faci.
    Ex: artaseductiei.ro/<strike>articol.php?id=83</strike> e pagina unui articol care ar putea fi artaseductiei.ro/Cum-sa-citesti-o-fata

No <h1>,...?

Ptr. fiecare pagina fa titluri, descrieri si cuvinte specifice. Nu uita ca trebuie sa te ajute si continutul paginilor respective.

Harta site?

Special thanks to :
    Engleza sau romana? Sau ambele?

Poate pui niste imagini pe site...si cu barbati..barbati cu femeni,..femei cu femei&#33;?....%#&#036;@@#

Trebuie sa creezi o imagine si o atmosfera care sa seduca. Cei care se "autoseduc" se numesc onanisti.*

* in conceptia masei de populatie.

Succes in seductie.
    B)
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Quatze Guest

Implicit

Multam fain ...

- faza cu robots.txt am gasit-o undeva pe net..scriau ca e bine sa pui chestiile alea...le-am pus fara sa stiu exact ce se intampla ..

- mod_rewrite .... deja m-am apucat sa le schimb :

- H1 .... va veni si el -- ce ar fi bine sa pun aici : titlul sau keywords?

- Sex is out ...

- harta site...exista vreun tool care sa ma ajute sa o fac repede si usor?

- ceea ce este acum...reprezinta doar 10 - 15 % din continut ..dar vor fi multe articole inclusiv cu poze pt fiecare articol in parte.

Mai astept comentarii,

// Q

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

faza cu robots.txt am gasit-o undeva pe net
    ai sa gasesti si pe aici caiete scrise , dc. o sa te uiti

H1 .... va veni si el -- ce ar fi bine sa pun aici : titlul sau keywords?
    eu zic sa fie keys, nu?

harta site...exista vreun tool care sa ma ajute sa o fac repede si usor?
    http://www.sitemapspal.com/ - eu asta am folosit; interfata de copii, dar nu cred ca asta conteaza; recomad. si de Google la http://code.google.com/sm_thirdparty.html

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Feb 8 2006, 01&#58;35 AM) [post=9826
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    eu zic sa fie keys, nu?
    Eu ]
    eu zic sa fie keys, nu?

[/QUOTE]

Eu zic sa fie keys in titles.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

seo ca seo

eu o sa ma opresc asupra aspectului general si anume continut, atitudine, comunicare..

pt ca este un site care se concentreaza asupra comunicarii...

Un aspect mai avansat al pattern-urilor este ancorarea. Ancorarea este o aplicatie a reflexului Pavlov in NLP (si in seductie rapida). Un reflex Pavlov este un reflex conditionat, descoperit si introdus de omul de stiinta rus Pavlov. Ideea experimentului sau era - suna un clopotel si dadea unui caine de mancare, cainele vedea si mirosea mancarea si incepea sa saliveze. Dupa cateva astfel de cicluri repetate (clopotelul suna, oferirea mancarii cainelui pentru a saliva), Pavlov a eliminat oferta de mancare din acest proces. A sunat din clopotel si... cainele a inceput sa saliveze. Sunand un clopotel inainte sa dea mancare cainelui, el a creat un reflex conditionat, care in cazul de fata a fost salivarea la simpla auzire a sunetelor unui clopotel.
    in primul rand exista o diferenta intre caini si femei/oameni. ancorarea functioneaza, dar sunt lucruri mult mai eficiente, nlp-ul te ajuta sa fii tu insuti nu sa manipulezi&#33;

tehnica si articolele sunt superficial explicate si am impresia ca sunt copiate de pe site-uri in limba engleza, asta la o prima privire.

intr-un articol vad ceva despre credinte care limiteaza, dar de loc explicate, plus ca site-ul pe asta se bazeaza, va avea vizitatori atata timp cat existe oameni "limitati" de aceste credinte.

Rahaturile cu care ne hranim creierul
    http://www.artaseductiei.ro/articol.php?id=76 ce sa mai zic de acest articol si titlu - si dpdv SEO si NLP

concluzie nu-mi m pierd timpu ca am altceva de facut: continutul este la pamant se aseamana ff mult cu site-uri tip comoara mea, sau gigi-fuckeru.go.ro cutarica.cjb.net, etc, si pe deasupra este o jignire la adresa si filosofia NLP.

Site-ul nu va ajuta nici un procent de 20% de virgini care-l viziteaza - citez de pe site ( foarte posibil scris acest lucru, pentru a intari si exploata credinta care "limiteaza", subliniind in continuare, cat are nevoie omul sa citeasca site-ul) si care vor fi ajutati efectiv.... de ce?

Tot in stil NLP sa va raspund: Dai unui om un peste si-l vei hrani o zi. Dai o undinta si-l vei hrani o viata.
    voi dati doar peste.... si ala cam vai de el

in concluzie sfatul meu este sa te concentrezi asupra continutului si lasa seo la urma.....
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

revin ca am citit un pic mai jos din articol, initial n-am avut rabdare dar acum m aruncand o privire mi-a sarit in ochi

"De ce e viata atat de nedreapta?" (intrebarea asta e de CACAT, si mi-e sila sa o aud la atata lume)
    "Cum sa fac sa ma bucur de viata?"
    ce intelegi prin "e de cacat"?
    cum ai putea sa faci sa nu-ti fie sila? de ce nu-ti pui aceste intrebari? de ce gandesti asa negativ?

cu toata rabdarea inca, o sa-ti dau un exemplu de cum explicati celor "20% de virgini" ("hahaha, m sunteti virgini ma, fraierilor?" - para mesajul daca ma intelegi)

1. intrebarea asta este de cacat - para mesaj? cine o pune e de cacat, un lash
    2. mi-e sila sa o aud de la atata lume - para mesaj? va puneti intrebarea asta? sunteti niste prosti&#33;

Bun, deci avem mesajul transmis si receptat de virgin (fraierul) - esti un lash si un prost, fa ca mine ca eu stiu bine cum trebuie facut, ca eu sunt jmecher.

si vine raspunsul "salvator" intreaba-te asa: cum sa fac sa ma bucur de viata?

rezultate durabile? ZERO, doar accentuarea frustarii...

ceea ce ati creat acolo si majoritatea articolelor sunt structuri de modul triunghi de manipulare, si ca orice structura de manipulare sunt destinate esecului. Structura psihologica a limbajului vostru este precum cea a preotilor:

a ) persecutor: veti arde in iad pacatosilor daca tineti post (daca nu faceti ca mine si ce va spun eu)
    b ) victima: aoleu, are dreptate, gresim si pacatuim zilnic ( inca sunt virgin - are dreptate)
    c ) salvator: dar daca va spovediti si ne respectati pe noi sfintii va fi bine (iata solutia&#33;&#33; tin post 3 zile ma spovedesc in rest "ucid" tot anul" - ating un cot cand zambeste si stau pe faza - va fi bine, doar asa mi-a zis salvatorul meu nevirgin si la moda)

Am facut toata aceasta analiza pentru ca vreau sa fiu inteles foarte bine. Din punct de vedere al continutului si SEO este strigator la cer. Cine crezi ca va cauta: "intrebari de rahat"? "intrebari de cacat pe care mi le pun? "cum sa nu-mi mai pun intrebari de cacat"?

Nici nu stiu inca daca ar trebui sa dau detalii de cum ar trebui reformulat si gandit continutul avand in vedere "intentiile pozitive" de acolo..... asa ca ma abtin

PS.

Offtopicii sa se abtina

Multumesc
    presupunere care jigneste comunitatea........
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand Link Pe Artaseductiei.ro
    De Quatze în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th May 2006, 15:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •