Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Artaseductiei.ro

Quatze Guest

Implicit

Iskander....parerea mea e ca analizezi prea mult totul si pierzi esenta. In momentul de fata continutul e pus ca sa fie si sa suporte structura...am sute de articole la care lucrez si crede-ma sunt articole bazate nu floricele.

Cat despre NLP...e o mare gogoasa, daca pe tine te-a ajutat in vreun fel..felicitari.

este o jignire la adresa si filosofia NLP.
    - cine a zis ca ArtaSeductiei promoveaza NLP ?????

ca e un tool in plus...asta e altceva.

Site-ul nu va ajuta nici un procent de 20% de virgini care-l viziteaza - citez de pe site ( doarte posibil scris acest lucru, pentru a intari si exploata credinta care "limiteaza", subliniind in continuare, cat are nevoie omul sa citeasca site-ul) si care vor fi ajutati efectiv.... de ce?
    mai bine spune-ne tu cum faci un virgin sa aibe tipe bune si apoi mai discutam.

Oricum apreciez efortul ...

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Quatze @ Feb 9 2006, 02:19 AM) [post=9917
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    [/QUOTE]

Cu bani? :blink: :blink:

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

sa inteleg ca acum articolele sunt floricele si nu "bazate"?

o sa-mi permit sa-l citez pe krumel despre seo:

- Utilizabilitate.

Facand pagini pentru fiecare continent, etc...aduni link-uri, continut si rezultate. - SEO.
    continent poate fi inlocuit cu categorie.

SEO dpmdv tine prea putin de tag-uri HTML, ci m mult de continut.

In primul rand nu vad un virgin ca un om complexat care are nevoie de tipe bune (sau societatea ti-a zis ca asa e? ) --&#62; si acesta este inceputul pentru a-l ajuta .

In momentul in care site-ul va trata astfel problema va fi altceva pt biznis si utilizatori. Putem dezbate pe aceasta tema mult, dar cum ai zis, sa nu pierdem esenta.

De retinut, daca chiar vrei ca site-ul sa fie de ajutor oamenilor cu probleme in comunicare: PACE THEN LEAD.

cu asta am spus cam tot....

ps. ti-am zis, sunt multe erori grave acolo, le-am subliniat m sus si sunt convins, ca nu sunt singurul care le observa (doar ca poate le observ mai "matematic" eu)

pps. nlp e un tool ?? permite-mi sa spun ca toata filosofia si toate teoriile dezvoltate in mii de ani de omenire sunt cuprinse si explicate de nlp. nlp-ul este filosofia suprema (imi permit sa zic) si cel m important "tool" intr-o dezvoltare umana si de durata poate tocmai aceasta gandire ca nlp-ul e un tool duce la o astfel de abordare si paradoxal (pt unii) SEO merge mana in mana cu NLP in orice caz atata imi doresc ca site-ul sa nu continue pe o astfel de linie frustrand m mult utilizatorii decat ajutandu-i
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de miromulus &#064; Feb 9 2006, 12&#58;31 AM) [post=9919
    Cu bani? :blink: :bli]
    Cu bani? :blink: :blink:
    desigur :p

Quatze Guest

Implicit

Iskander asta e ultimul meu post in care dezbat problema "seductiei" cu tine.

Din pacate ... tot ce ai vazut tu in siteul meu a fost NLP. Imi pare rau pt tine...NLP sucks...din punctul meu de vedere..este doar o carja pentru cei care il folosesc. Siteul e unul de seductie nu de psihologie sau programare neurolingvistica..si oricat ai asculta Bandler tot degeaba.

Revenind la Seductie... Daca tie iti placea perioada cand erai virgin si nebagat in seama asta nu discutam. Dar momentele cand nu ai mai avut o tipa de cateva luni bune si ai dormit numai cu mana ta?

Intreaba un adolescent care e lucrul la care se gandeste cel mai des si vei vedea ca raspunsul nu e SEO, NLP, Jocuri, fotbal..ci femei si sex. Chiar si tu te gandesti foarte des la asta, nu-i asa?

Acum...nu orice barbat are parte de femeia pe care si-o doreste . Si asta din mai multe motive : nesiguranta, atitudine de looser, aspectul fizic, banii, statutul social...etc.

Cum era cand in facultate sau in liceu cele mai bune tipe erau luate de altii si tu stateai pe bara si le visai? Sau cum e sa fii de partea cealalta a baricadei. Sa ai tipele cele mai bune oriunde mergi si sa razi de fraierii care compun serenade? Din fericire pentru mine am trait ambele ipostaze ca sa imi dau seama ca Prima...nu e pentru mine. Dar fiecare cu ce isi doreste...

Si acum...ArtaSeductiei.ro.... ce vrea sa fie siteul asta...locul unde inveti sa renunti la prostiile pe care le-ai invatat de mic copil ca fiind necesare pentru a avea femei...(cadouri, flori, telefoane...etc) si exersarea aptitudinilor de barbat care CUCERESTE femei. Da..astea se invata. Si nu zic din auzite ci numai din ce am facut pe pielea mea. Eu si altii &#33; Nu sunt teorii clocite la gura sobei ci lucruri testate "in the fieild"..pe strada, in cluburi, la evenimente..peste tot unde sunt femei. Iar realitatea e mai dura decat ce se scrie pe siteurile cu LOVE. ..

De ce ? Pentru ca cei mai multi barbati traiesc in societatea barbatilor condusi de femei. Nu au curajul sa ceara ce vor. Nu au curajul sa dea papucii . Nu au curajul sa fie sinceri atunci cand inseala. Nu au curajul sa spuna unei tipe pe care o duc la restaurant si ii platesc consumatia..iar apoi o conduc acasa cu BMW..; hey ...putem trece mai repde la partea cu sexul?&#33; ..sau daca tu faci asta ..Iskander..bine ai venit.&#33;

Iar faza...cu virginul care nu mai e virgin cu bani..&#33; ... se intampla asa : va fi un virgin care isi va lua tzeapa de la prima tipa ..si cu care va cheltui si banii.

Nu sunt sponsorul unei femei...: Sunt iubitul, amantul, demonul, si ex-ul ei&#33;

Nu vreau reply pe tema acestui post.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Quatze &#064; Feb 9 2006, 01&#58;13 AM) [post=9922

Din pacate ... tot ce ai vazut tu in siteul meu a fost NLP. Imi pare rau pt tine...NLP sucks...din punctul meu de vedere..este doar o carja pentru cei care il folosesc. Siteul e unul de seductie nu de psihologie sau programare neurolingvistica..si oricat ai asculta Bandler tot degeaba.

Revenind la Seductie... Daca tie iti placea perioada cand erai virgin si nebagat in seama asta nu discutam. Dar momentele cand nu ai mai avut o tipa de cateva luni bune si ai dormit numai cu mana ta?

Intreaba un adolescent care e lucrul la care se gandeste cel mai des si vei vedea ca raspunsul nu e SEO, NLP, Jocuri, fotbal..ci femei si sex. Chiar si tu te gandesti foarte des la asta, nu-i asa?

Acum...nu orice barbat are parte de femeia pe care si-o doreste . Si asta din mai multe motive : nesiguranta, atitudine de looser, aspectul fizic, banii, statutul social...etc.

Cum era cand in facultate sau in liceu cele mai bune tipe erau luate de altii si tu stateai pe bara si le visai? Sau cum e sa fii de partea cealalta a baricadei. Sa ai tipele cele mai bune oriunde mergi si sa razi de fraierii care compun serenade? Din fericire pentru mine am trait ambele ipostaze ca sa imi dau seama ca Prima...nu e pentru mine. Dar fiecare cu ce isi doreste...

Si acum...ArtaSeductiei.ro.... ce vrea sa fie siteul asta...locul unde inveti sa renunti la prostiile pe care le-ai invatat de mic copil ca fiind necesare pentru a avea femei...(cadouri, flori, telefoane...etc) si exersarea aptitudinilor de barbat care CUCERESTE femei. Da..astea se invata. Si nu zic din auzite ci numai din ce am facut pe pielea mea. Eu si altii &#33; Nu sunt teorii clocite la gura sobei ci lucruri testate "in the fieild"..pe strada, in cluburi, la evenimente..peste tot unde sunt femei. Iar realitatea e mai dura decat ce se scrie pe siteurile cu LOVE. ..

De ce ? Pentru ca cei mai multi barbati traiesc in societatea barbatilor condusi de femei. Nu au curajul sa ceara ce vor. Nu au curajul sa dea papucii . Nu au curajul sa fie sinceri atunci cand inseala. Nu au curajul sa spuna unei tipe pe care o duc la restaurant si ii platesc consumatia..iar apoi o conduc acasa cu BMW..; hey ...putem trece mai repde la partea cu sexul?&#33; ..sau daca tu faci asta ..Iskander..bine ai venit.&#33;
    Iar faza...cu virginul care nu mai e virgin cu bani..&#33; ... se intampla asa : va fi un virgin care isi va lua tzeapa de la prima tipa ..si cu care va cheltui si banii.

Nu sunt sponsorul unei femei...: Sunt iubitul, amantul, demonul, si ex-ul ei&#33;

speram asta la primul tau reply, dar uite ca m-am inselat

am dat quote, ca sa nu se piarda,

cred, ca acum, cu asta ai spus tot.....
    no comment

ma intrebai pe privata ce scola de nlp am urmat lol
    http://www.nlpu.com aici gasesti un profesor bun

iata ce ascultam cand iti citeam postul, coincidenta????????

My jekyll doesnt hide
    Ozzy osbourne
    Condemned to violence
    Arrested by pain
    Inside the soul lies a man insane
    Conceived in anger
    Addicted to hate
    The mutant child of a twisted state

Beware the contradiction
    Beneath the crimson void
    &#39;cos in the world of fiction
    My jekyll doesn&#39;t hide

A killer&#39;s smile with
    A psycho star dream
    Behind the mask things aren&#39;t what they seem
    Unholy soldier
    Disciple of sin
    What kind of mind are you living in

You&#39;re preaching revolution
    Don&#39;t you mean genocide?
    Behind this resolution

Waiting to die for the every first time
    All right, that&#39;s right
    I don&#39;t give a damn, &#39;cos I think it&#39;s my time, my time

The symbiosis
    Of murder and lies
    What do I see looking through your disguise?
    [b]Four]

speram asta la primul tau reply, dar uite ca m-am inselat

am dat quote, ca sa nu se piarda,

cred, ca acum, cu asta ai spus tot.....
    no comment

ma intrebai pe privata ce scola de nlp am urmat lol
    http://www.nlpu.com aici gasesti un profesor bun

iata ce ascultam cand iti citeam postul, coincidenta????????

My jekyll doesnt hide
    Ozzy osbourne
    Condemned to violence
    Arrested by pain
    Inside the soul lies a man insane
    Conceived in anger
    Addicted to hate
    The mutant child of a twisted state

Beware the contradiction
    Beneath the crimson void
    &#39;cos in the world of fiction

A killer&#39;s smile with
    A psycho star dream
    Behind the mask things aren&#39;t what they seem
    Unholy soldier
    Disciple of sin
    What kind of mind are you living in

You&#39;re preaching revolution
    Don&#39;t you mean genocide?
    Behind this resolution

All right, that&#39;s right
    I don&#39;t give a damn, &#39;cos I think it&#39;s my time, my time

The symbiosis
    Of murder and lies
    What do I see looking through your disguise?
    Fourth reich dementia

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand Link Pe Artaseductiei.ro
    De Quatze în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th May 2006, 15:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •