Cum creez pagina pe facebook unde sa am o imagina in care sa-i indice vizitatorului unde e butonul like si sa dea like pentru a putea vedea ce postari sunt pe pagina.
Stie cineva?
Cum creez pagina pe facebook unde sa am o imagina in care sa-i indice vizitatorului unde e butonul like si sa dea like pentru a putea vedea ce postari sunt pe pagina.
Stie cineva?
cred ca te referi la timeline...imaginea o faci tu singur si o selectezi pe cover
Mergea cu "Tabpress" insa de cat au bagat timeline ul nu stiu daca mai merge![]()
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Nu ma refeream la cover, ci cand intra un vizitator nou pe pagina ta sa fie redirectionat pe o pagina unde sa-l convinga sa dea like si dupa sa ajunga pe pagina propriu zisa ma intelegi?
Asa cum a spus si Ing3ras, de cand cu noul 'Timeline' pentru Facebook Pages nu mai ai cum sa creezi acea pagina personalizata.
Sunt multe aplicatii de genu. Cauta dupa "Welcome Tab". Chestia e ca, de cand cu timeline-ul, nu prea mai afiseaza.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)