Ar trebui schimbat titlul la topic sau inchis , pentru ca e inselator![]()
Ar trebui schimbat titlul la topic sau inchis , pentru ca e inselator![]()
Cand vine "avalansa" se poate identifica usor prin diferente de PR in diferite datacentere, right?
"Avalansa" incepe numai cand vrea Google, putem sa ne agitam noi ca spay-ul ca asta e batuta in cuie de cand a aparut.
Booon, de ce multi oameni se agita pe tema asta? De ce nu pot merge simplu pe un script de interogare a PR-ului pe mai multe datacenteruri sa vada singuri daca a inceput sau nu? Cer prea mult?
Pot da share la un link, dar nu vreau sa fac auto-promovare, care face interogare pe mai multe datacentere si sa inchidem odata discutiile astea interminabile, "a venit? cand vine? dar nu trebuia sa vina?"
2-3-4 dupa cum are G chef. Eu nu inteleg insa cu ce va ajuta raspunsul la intrebarea "Cand vine PR update?", "Se face PR update?" . Daca stiti ca va fi maine, nu aveti cu ce sa il influentati si asa mai departe...concluzionand, nu prea e de folos informatia asta, pentru ca nu ai ce face cu el decat atunci cand il ai deja. Iar daca vreti sa vindeti linkuri, si asteptati cu nerabdare ziua 1 a noului PR update ca sa va aruncati, mi se pare o idee extrem de proasta, pentru ca... atunci au toti PR nou, deci si preturile sunt mai mici pentru ca oferta e mare. Dupa parerea mea cel mai bine e sa se mai astepte vreo o luna (posturi merg si atunci, dar linkuri prin sidebar nu).
Oricum as da-o, nu reusesc sa imi dau seama pentru ce se framanta lumea sa afle exact cand se face PR update-ul.
Va rog sa continuati discutiile despre PR aici.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)