Ar trebui schimbat titlul la topic sau inchis , pentru ca e inselator :)
Versiune printabilă
Ar trebui schimbat titlul la topic sau inchis , pentru ca e inselator :)
Cand vine "avalansa" se poate identifica usor prin diferente de PR in diferite datacentere, right?
"Avalansa" incepe numai cand vrea Google, putem sa ne agitam noi ca spay-ul ca asta e batuta in cuie de cand a aparut.
Booon, de ce multi oameni se agita pe tema asta? De ce nu pot merge simplu pe un script de interogare a PR-ului pe mai multe datacenteruri sa vada singuri daca a inceput sau nu? Cer prea mult?
Pot da share la un link, dar nu vreau sa fac auto-promovare, care face interogare pe mai multe datacentere si sa inchidem odata discutiile astea interminabile, "a venit? cand vine? dar nu trebuia sa vina?"
Da stiu ca greu mai vine acest update de pagerank...care e ciclul de update...1 data sau de 2 ori/an?
2-3-4 dupa cum are G chef. Eu nu inteleg insa cu ce va ajuta raspunsul la intrebarea "Cand vine PR update?", "Se face PR update?" . Daca stiti ca va fi maine, nu aveti cu ce sa il influentati si asa mai departe...concluzionand, nu prea e de folos informatia asta, pentru ca nu ai ce face cu el decat atunci cand il ai deja. Iar daca vreti sa vindeti linkuri, si asteptati cu nerabdare ziua 1 a noului PR update ca sa va aruncati, mi se pare o idee extrem de proasta, pentru ca... atunci au toti PR nou, deci si preturile sunt mai mici pentru ca oferta e mare. Dupa parerea mea cel mai bine e sa se mai astepte vreo o luna (posturi merg si atunci, dar linkuri prin sidebar nu).
Oricum as da-o, nu reusesc sa imi dau seama pentru ce se framanta lumea sa afle exact cand se face PR update-ul.
Va rog sa continuati discutiile despre PR aici.