18th October 2018, 13:35
5 out of 5 members found this post helpful.
Ei da! Asta este un subiect grozav pentru cei care nu stiu ce inseamna promovarea cazinourilor online. Eu am lucrat pentru o companie din Malta, care este afiliata cu ceva cazinouri din Europa. Am ramas impresionat cand doar intr-o singura noapte, venitul lor de 40%, a fost de 120.000 Euro! Evident, se poate intampla foarte rar dar oricum, ei castiga cu niste mizerii de website-uri, 20-30.000 Euro/luna. Dupa o gramada de ani in SEO, am decis sa ma ocup de afiliere la cazinourile online! Problema este ca foarte greu ajungi undeva sus si ai nevoie de multe website-uri.
Pe Romania, pentru afiliere cu cazinourile online, ai nevoie de o licenta speciala. Este singura tara care are asemenea taxa. Unul dintre patronii din Malta, are nevasta romanca. El a creat o balarie de website pentru Romania si dupa un an la vandut cu 15.000 Euro, unor bulgari care au licenta. 90%, din site-urile care fac afiliere in Romania, au in spate bulgari, greci, maltezi, englezi si nemtzi.
Eu deja sunt in cautare de parteneri pentru a intretine astfel de website-uri. Am deja in jur de 12 si construesc in continuare. SEO si crearea website-urilor pentru clienti a ramas istorie la mine - este greu, bani putini, clienti pretentiosi cu idei stupide, etc. In alte tari precum UK, Germania, Olanda, Spania, etc., din SEO, se fac bani foarte multi. La noi, bani putini si munca multa. Serviciile astea m-au imbatranit deja!