Salut. Asa cum am scris si in titlu, vreau sa va intreb daca stiti cand se actualizeaza PA si DA. Sau unde anume sa caut astfel de informatii?
Multumesc anticipat.
Salut. Asa cum am scris si in titlu, vreau sa va intreb daca stiti cand se actualizeaza PA si DA. Sau unde anume sa caut astfel de informatii?
Multumesc anticipat.
In trecut obisnuiau sa actualizeze metricii lunar. Incepand cu 1 iunie, spun ca pe masura ce descopera noi linkuri, acestea se actualizeaza chiar si zilnic.
Fara semnatura.
Retelele sociale sunt cel mai greu indexabile. Au un numar de pagini care tinde spre infinit, crescand de la o zi la alta, ora la alta, minut la altul, modul lor de organizare ca si structura/cod, au restrictii din robots, nu te baza pe ele pe LB. Daca te refereai doar la linkuri in paginile de fb, insta, etc. ale site-ului, probabil sunt destul de noi daca nu ti le vede. Dar tot nu te vor ajuta. Maxim diversifica cu social media links.
Fara semnatura.
Totusi am si eu o nedumerire legata de link-urile pe retelele de socializare. Pana la urma conteaza un link pe o pagina sau pe un grup fb?
Mersi de raspuns. Moz se foloseste pe scara mai larga. Insa se actualizeaza mai des, o data pe luna din cate am vazut un grafic de la ei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)