Hmm...Blog-ul nu mai exista. Poate e ceva temporar. Oricum se pare ca sunt evidentiate anumite aspecte negative ale folosirii unui sitemap, aspecte care, asa cum a spus si Krumel, ar trebui verificate cumva.
Hmm...Blog-ul nu mai exista. Poate e ceva temporar. Oricum se pare ca sunt evidentiate anumite aspecte negative ale folosirii unui sitemap, aspecte care, asa cum a spus si Krumel, ar trebui verificate cumva.
confirm. am mai scris asta pe forum si prin alte parti http://forums.searchenginewatch.com/...ad.php?t=12468
ideea este ca daca ai site mare cu continut generat dinamic este bine sa nu folosesti sitemap. eu am facut urmatorul experiment (cred ca o sa pun detalii cand am timp la mine pe blog):
am facut counter sa vad de cate ori intra google, yahoo si msn pe pagini. si dupa 1 luna m-am uitat, google indexase 500.000 pagini unice (multe dintre ele erau indexate de mai multe ori, altele doar odata) yahoo indexase 5000 si msn 100
google nu arata decat 120.000 pagini in index.
dupa mai multe incercari nereusite cu sitemap (xml, text, in toate felurile), am refacut structura de link-uri si de pagini cu sitemap, si dupa inca 1 luna am avut boost de vizitatori ft mare.
faza e ca de fiecare data cand generam un sitemap (il generam din baza de date pe baza combinatiilor de pagini), imi scadea nr drastic la 20.000+ pagini si nr de vizitatori
eu recomand folosirea google sitemap ca o metoda de evaluare a sectiunilor din site, cat de indexate sunt, si ce importanta le acorda motorul de cautare, si cautarea optimizarii acestora prin modificarea structurii linkurilor din site
Serban Ghita - my website
Nu mai inteleg nimic. Cand e bine, cand nu e bine si care sunt efectele negative pe care le are folosirea sitemap-ului?
Serban zice asa: "ideea este ca daca ai site mare cu continut generat dinamic este bine sa nu folosesti sitemap."
Bogdanlebu asa: "dar daca e vorba de un site cu mii de pagini, atunci sitemaps e solutia"
eu...![]()
![]()
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)