Sursa: Facebook
Sursa: Facebook
E clara treaba cu nu prea merge Voyo si incearca sa aduca cumva abonati, e clar ca sufera si nu pot mai bine decat sa "elimine" concurenta.
Daca ar fii facut-o dintr-o initiativa fara a avea alte interese, as fii zis, ok, pro tv-u asta vrea sa faca ceva bun, dar iauzi, nu au facut-o decat sa-si creasca cumva numarul de abonati.
A fost ceva de genul si cu filelist, ca se inchide si ca solutii ar fii pe voyo si asa mai departe.
Anyway, frumos ar fii ca acum sa se puna niste baieti si sa le cada site-ul, asta ca sa nu creada trust-ul Pro ca sunt singuri pe net.
O intrebare am si eu, pentru cei ce stau cu legislatia mai bine: Atunci cand ei spun pe post "WWW.Site-ul x" este cel mai mare din Romania (desi nu este) Nu poate fii atacat in instanta ? Adica declara un lucru care poate sa induca in eroare utilizatorul, ceva de genul "WWw.Wrestling fan... Singurul site de profil din Romania" Dar mai sunt si altele.....
Personal i-as da in judecata si doar de dragul de a le arata ca si alti au dreptate, de copiat copiaza articole, poze, ideei, ce pot sa mai faca la urma urmei ?
tosin.
Cred ca stiu dc a fost picat vplay-ul tocmai in perioada asta...
Ieri dimineata avea "About 2,760,000 results (0.12 seconds)" atatea pagini indexate
acum dupa ce e online din nou "About 1,850,000 results (0.10 seconds)"
cred ca si-au scos cateva filme din arhive![]()
Sau pur si simplu au blocat un folder si l-au sters manual din Google WT.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Din moment ce paginile sunt excluse din index, numarul paginilor afisate va scadea (normal).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Off offf offf, ce vrea lovelife sa spuna este ca Google de obicei nu percuteaza asa rapid, in mai putin de 24 ore. De cele mai multe ori, orice modificare in GWT are efect dupa macar cateva zile... Chiar si atunci cand vrei sa deindexezi complet un site, sau vrei sa-l muti de pe un domeniu pe altul, desi faci totul ca la carte, procesul poate dura si cateva saptamani.
O fi alta tratatie pentru siteurile foarte mari, sau poate ca numarul paginilor disparute din index se datoreaza orelor de inactivitate de ieri.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)