http://www.comunicatedepresa.ro/inde...catid=MTkyMjU=
E oficial, gata.
Cei care folositi Textad si Neogen, sariti si incercati reteaua contextuala Arbomedia.
http://www.comunicatedepresa.ro/inde...catid=MTkyMjU=
E oficial, gata.
Cei care folositi Textad si Neogen, sariti si incercati reteaua contextuala Arbomedia.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 19th October 2006 la 21:06.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Faina stire, sa vedem ce iese si din asta. Serviciul s-a lansat pe 18 octombrie, iar dupa o zi de activitate, eu am prins contul cu numarul 139. Sa speram ca o sa creasca repede.![]()
Asta suna interesant.Puteti castiga peste 50% din pretul platit de client pentru fiecare click*
Boingeanu Ben
sunt curios daca accepta site-urile care au reclama neogen sau texad pe ele, sau obliga userii sa le scoata![]()
Am aflat si ca la baza au scriptul de la bbKontext
Boingeanu Ben
Da .. Acum citeam si eu :
Am aflat totOslovíme Vaše zákazníky...
zadejte reklamní kampaň a získejte
za své investované peníze předem
dané a garantované výsledky![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu nu inteleg nimic...mi-am facut cont, m-am logat si imi apare o pagina in engleza desi site-ul se adreseaza Romanilor (ceva tipic romanesc) .
Acum nu stiu cum as putea sa-mi inscriu site-ul sau tre sa ma contacteze ei? cine a facut cont dati cateva detalii va rog, la help-ul lor e o pagina alba...
Numai bine!
I'm 142, dar nu vad unde pot sa inregistrez site-uri? E cam aiurea...
M-am lamurit...in articolul la care a dat link Cristi in primul post printre altele scrie :
Citat
Disponibil deocamdata exclusiv in reteaua ARBOmedia, aceasta permite site-ownerilor din retea sa mareasca incarcarea cu publicitate platita, si in acelasi timp sa beneficieze de un serviciu revolutionar de banner exchange intregrat cu sistemul de servire contextuala a bannerelor pe site-uri. Pe viitor serviciul va fi extins si pentru site-uri ce nu fac parte din reteaua ARBOmedia.
Deci momentan nu ne putem inscrie site-urile...
Eu am contul nr 42.
Desi m-am inscris ca publisher, nu gasesc in meniu decat cum sa fac o campanie, nimic despre publisheri, codul ce trebuie introdus in pagina sau inscriere site.
@ben Nu are o zi de activitate, ci doar de la lansarea oficiala. Eu m-am inscris acum o saptamana.
Edit: ba chiar mai mult. Acum am vazut mailul de inregistrare : 5 octombrie
Ultima modificare făcută de pstefan75; 20th October 2006 la 14:14.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)