domeniile la godaddy nu au de ce sa nu fie in siguranta pentru ca baza de date a proprietarilor si registratorilor de domenii se alfa si la ICANN si este publica ... si poate fi usor refacuta
la mine totul arata ok, si am peste 200 de domenii la ei
domeniile la godaddy nu au de ce sa nu fie in siguranta pentru ca baza de date a proprietarilor si registratorilor de domenii se alfa si la ICANN si este publica ... si poate fi usor refacuta
la mine totul arata ok, si am peste 200 de domenii la ei
si la mine este totul ok, dar pana sa pice am primit un mesaj cam ciudat de la ei dupa 6 ore cand am transferat un domeniu care spunea ca a fost sters dar din pacate vad ca merge.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Si la mine totul este in regula, nu am nici cea mai mica problema.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Dupa toate ofertele concurentei GoDaddy, ar face bine si ei sa ofere ceva promotii zilele astea in semn de recunostinta pentru cei care au ramas, nu?![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Ce facem? Mai cumparam de la GoDaddy?
Eu am cumparat 2 domenii de la ei
Pana cand crezi ca tine si asta? pana la urma cedeaza si ei, se plictisesc si ii lasa in pace
Eu am renunțat de mult la Godaddy din cauza site-ului foarte greu de folosit. Economisesc foarte mult timp cu interfața name.com.
corect, dar economisesc minim 25% cheltuieli cu godaddy, de la prima plata pana la reinoire. Sub 9 usd la name nu am vazut niciodata, la godaddy ai permanent 7.5-8 usd pentru reinoire.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)